Wpis z mikrobloga

@Jhk1: nie znam konta i nie wiem czy tak było faktycznie jak mówisz, ale takie coś nazywa się budowaniem wiarygodności, nie chcesz mi chyba powiedzieć, że te wszystkie nienawistne wpisy (nie tylko o córce ale uderzające w obydwie strony) w internecie pojawiające się praktycznie w jednym czasie o identycznej tematyce to nie jest dzieło trolowni
  • Odpowiedz
via Android
  • 10
@jazdaniebieski2023 pewnie nie mi to teraz oceniać, ale kandydat wyciągniety z kapelusza na pół roku przed wyborami mógł nie mieć na tyle politycznego obycia by wiedzieć jak chronić swoje dzieci przed tak obrzydliwą nienawiścią, która nie hamowała się nawet przed obrażaniem 7 latki...
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@LisMulder, a skoro przeprosiła to już wszystko spoko. Mozna bluzgac na 7 latki tylko po tym jak zrobi się smród, to trzeba ładnie przeprosić. Na tym polega odpowiedzialność
  • Odpowiedz
@Jhk1: nie no nie bronie tego absolutnie

Natomiast potrafie docenic ze ktos sie zreflektuje i publicznie przyzna do bledu

Tylko ze dla dla tlumu jest to oznaka slabosci
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@moj_wykopowy_login nie trzeba żadnej ustawy aby zachować się przyzwoicie. Niestety Nawrocki odpuści, a dla przykładu powinien bronić w prokuraturze dobrego imienia rodziny niczym PO Owsiaka przed staruszkami. Jakby wniósł oskarżenie (o ile nie powinno pójść takie z urzędu), to byłby kwik na pół Polski
  • Odpowiedz
jak chronić swoje dzieci przed tak obrzydliwą nienawiścią, która nie hamowała się nawet przed obrażaniem 7 latki

@Jhk1: wzruszające, ludzie reagują jak ludzie kiedy 7 latka zachowuje się jak 3 latka.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Kskskkdkdkk serio według Ciebie to normalna ludzka reakcja? Serio wysyłanie serduszek zasługuje na taką reakcje? Czyli rozumiem że donek, wysyłając takie serduszka m.in na wiecu w 2023 również zachował się jak 3 latka i można po nim bluzgac?

@NieBendePrasowac tak, ta Pani wyrzuciła swoje frustracje po przegranych wyborach na 7 letnia córkę Nawrockiego. Jest to jedna z bohaterek krążącego po internecie obrazka ze zlepkiem "wypowiedzi" wypisanych pod filmem, na którym
  • Odpowiedz