@rozdartapyta rzadko jeździłem pociągami ale takie pamiętam, weź te r-------e drzwi otworz żeby przejść. Zawsze miałem wrażenie że r------e na amen a teraz kulturka guziczek i myk otwarte
@rozdartapyta: pierwszy raz miałam okazję jechać takim cudem w okolicach 2003-2004 roku (w wieku 5 lat), na naszym dworcu wysiedli z niego imprezowicze, którzy udali się prosto w krzaki, żeby zwrócić zawartość żołądka siedząc już w wagonie, patrzyłam przez okno jak haftują, a mama kazała mi odwrócić wzrok
nigdy nie zapomnę zapachu rozlanego po wagonie piwa i klejącego się do ud, czerwonego siedzenia
do tego pierwsze doświadczenie jazdy pociągiem wiązało się z
@lycaon_pictus Rzeszów - Lublin albo Rzeszów-stalowa wola jezdzi kibel po modernizacji z tego wieku, baaardzo rzadko się trafia kibel po modernizacji z poprzedniego wieku, taki naprawdę klasyczny, rok temu częściej go można było spotkać, teraz zamiast niego wystawiają chyba sa134 XDD na trasie zelektryfikowanej przypominam, brakuje im jednego składu na tej trasie to robią co mogą
@frezja_w_doniczce: to bardzo ciekawe, bo ostatni raz kiblem w trasie jechałem może z 5-6 lat temu i od tamtej pory jeśli gdzieś jest to zalega na bocznicy, w Rzeszowie praktycznie nie ma, ewentualnie gdzieś właśnie w jakimś mieście powiatowym. Pod względem taboru kolejowego pisowcy mocno zainwestowali, bo to oni odpowiadają za prowadzenie spółki wojewódzkiej kolei. Czy to na Przemyśl, czy to na Tarnobrzeg, a do Krakowa w ogóle jeżdżą nowsze
Zawsze miałem wrażenie że r------e na amen a teraz kulturka guziczek i myk otwarte
@sinejaja1234: zara, to juz nie ma tej strasznej klamy co trzeba bylo otwierac na 2 ciala bo wymagalo wlozenia sily w dwoch kierunkach w taki sposob ze bedac dwunogiem sie nie dalo?
źródło: 11607507_wnetrze-en571783-przewozy-regionalne
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@frezja_w_doniczce: Na której trasie?
siedząc już w wagonie, patrzyłam przez okno jak haftują, a mama kazała mi odwrócić wzrok
nigdy nie zapomnę zapachu rozlanego po wagonie piwa i klejącego się do ud, czerwonego siedzenia
do tego pierwsze doświadczenie jazdy pociągiem wiązało się z
@rozdartapyta:
źródło: lka vs km
Pobierz@sinejaja1234: zara, to juz nie ma tej strasznej klamy co trzeba bylo otwierac na 2 ciala bo wymagalo wlozenia sily w dwoch kierunkach w taki sposob ze bedac dwunogiem sie nie dalo?