Aktywne Wpisy

butterfly +96

CzosenWan +152
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

https://vimeo.com/176231362
Malutki shorcik zmontowany na kolanie, pierwszy komercyjny projekt z Roninem. Na szybko, dzień po pierwszym użyciu - jeszcze nie jest idealnie, ale sprzęt zacny. Postanowiłem schować honor do kieszeni i robić hajs na weselach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widać, że masz źle Ronina wyważonego, albo go przeciążyłeś. Wideo nie powinno tak latać. Widać, że dałeś stabilizację przy edycji. Nie podobają mi się też te przejazdy ostrości do przodu i do tyłu. Powinno być w jedną stronę (najlepiej wyglądają od makro do ostrości). Ujęciowo w miarę ok, choć te nogi w pierwszym tańcu to nie bardzo (nie miałeś podglądu?).
Powodzenia :)
Komentarz usunięty przez moderatora