Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +17
Niska frekwencja w referendum wybitnie pokazuje ile jeszcze Polakom brakuje do np. Szwajcarów jeśli chodzi o przejmowanie się losami kraju oraz jeśli chodzi o zrozumienie clou demokracji. Nie da się być bardziej bezpośrednio demokratycznym, niż uczestnicząc w referendum. No ale ,,Nitras ze Szczerbą powiedzieli, aby nie głosować". Ech szkoda gadać.
#polityka #wybory #referendum #polska #szwajcaria
#polityka #wybory #referendum #polska #szwajcaria
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
Mam auto z 1.5TSI 150KM, według producenta norma jaką musi spełniać olej to VW504 00/VW507 00.
Szukam 5w30 i znajduję następujące, spełniające powyżej podane normy:
CASTROL EDGE TITANIUM FST LL 5W-30
MOTUL SPECIFIC 5W30
MILLERS OILS XF 5W30
TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30
Mobil 1 ESP 5W-30
Liqui Moly Top Tec 4200 Longlife III 5W-30
Valvoline SYNPOWER 5W30 XL-III C3 5W30
Ceny +/- są takie same. Nie ma
Mam auto z 1.5TSI 150KM, według producenta norma jaką musi spełniać olej to VW504 00/VW507 00.
Szukam 5w30 i znajduję następujące, spełniające powyżej podane normy:
CASTROL EDGE TITANIUM FST LL 5W-30
MOTUL SPECIFIC 5W30
MILLERS OILS XF 5W30
TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30
Mobil 1 ESP 5W-30
Liqui Moly Top Tec 4200 Longlife III 5W-30
Valvoline SYNPOWER 5W30 XL-III C3 5W30
Ceny +/- są takie same. Nie ma
Hej, dziewczyny z kolczykami w nosie, wardze, brwi. Z tatuażem w widocznych miejscach i niebieskimi włosami. Wstydzimy sie z wami pokazywać publicznie o rodzinie nie wspominając.
Komentarz usunięty przez moderatora
Każda, która w ten sposób komentuje dyskusję o korelacjach, nie ma pojęcia czym korelacje są i, co za tym idzie, prawdopodobnie ma kiepską wiedzę z probabilistyki/statystyki i nie grzeszy umiejętnościami analitycznymi, lub przynajmniej nie umie ich zaprząc do pracy w tym temacie.
Nie chce mi się już więcej szukać. Teraz Ty pogooglaj i daj
Ale dzięki za troskę, wszystko Ok. Może sama się wypowie jak wstanie - siedzi aktualnie w usa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedyne czego z takich rzeczy nie lubię to kolczyk w pepku i boku nosa.
@Hannahalla musi łamać kilka norm społecznych naraz XD
Niekoniecznie każdy ma problemy psychiczne, które kwalifikowałyby się do leczenia czy które odczuwalnie wpływają na (dys)komfort życia.
To nie podciągaj. Ja mówię o korelacjach. Ten przypadek po prostu zapala parę lampek ostrzegawczych.
Konkretne, pojedyncze przypadki nie mogą jednak być rozpatrywane wyłącznie statystycznie, bo
XD
@ajatollah_chomeini: Dokładnie, co we wsi powiedzo wogule
dziwny koleś jesteś nie mam ochoty z Toba polemizować na ten temat.
Owszem, mamy.
Statystycznie to badanie średniej liczby nóg w populacji dwóch zwierząt różnych gatunków nie ma żadnego sensu ani żadnej użyteczności.
Wiele innych badań ma.
Bo widocznie sam nie masz naturalnych zdolności analitycznych, więc ten kanał komunikacyjny do Ciebie nie trafia. Dodatkowo, ponieważ rzecz dotyczy bliskiej Ci osoby, masz
Wyczuwam nędzny bait
Po prostu uważam że gadasz od czapy koleś