Wpis z mikrobloga

Nawet mi sie nie chciało tego merytorycznie komentować. Piszesz za wszystkich niebieskich, potem, ze tylko za siebie i usilnie próbujesz przekonać wszystkich o odmiennym zdaniu, ze sa patologia, bo lubią co innego niz ty. Nie szanuje.
@Koszmar_zUo:

każda kobieta farbująca włosy jest zła? :D

Każda, która w ten sposób komentuje dyskusję o korelacjach, nie ma pojęcia czym korelacje są i, co za tym idzie, prawdopodobnie ma kiepską wiedzę z probabilistyki/statystyki i nie grzeszy umiejętnościami analitycznymi, lub przynajmniej nie umie ich zaprząc do pracy w tym temacie.

A kolorowe włosy? Też choroby psychiczne i ćpanie?

Nie chce mi się już więcej szukać. Teraz Ty pogooglaj i daj
@Sh1eldeR problemów? Każdy ma/mial jakieś problemy.. Ale żeby mały, jedyny kolczyk w nosie - ładny i dodający uroku, podciągać pod jakieś jakieś ideologię i zaburzenia to zlekka przesada :)
Ale dzięki za troskę, wszystko Ok. Może sama się wypowie jak wstanie - siedzi aktualnie w usa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rafau1337:

problemów? Każdy ma/mial jakieś problemy..

Niekoniecznie każdy ma problemy psychiczne, które kwalifikowałyby się do leczenia czy które odczuwalnie wpływają na (dys)komfort życia.

żeby mały, jedyny kolczyk w nosie - ładny i dodający uroku, podciągać pod jakieś jakieś ideologię i zaburzenia to zlekka przesada :)

To nie podciągaj. Ja mówię o korelacjach. Ten przypadek po prostu zapala parę lampek ostrzegawczych.

Konkretne, pojedyncze przypadki nie mogą jednak być rozpatrywane wyłącznie statystycznie, bo
@rafau1337:

u mamy analityka :d

Owszem, mamy.

statystycznie to człowiek i pies mają po 3nogi

Statystycznie to badanie średniej liczby nóg w populacji dwóch zwierząt różnych gatunków nie ma żadnego sensu ani żadnej użyteczności.

Wiele innych badań ma.

nie mam ochoty z Toba polemizować na ten temat.

Bo widocznie sam nie masz naturalnych zdolności analitycznych, więc ten kanał komunikacyjny do Ciebie nie trafia. Dodatkowo, ponieważ rzecz dotyczy bliskiej Ci osoby, masz
@espectsorka: Jak przewidywalna jest reakcja klientów których aktualne partnerki zostały tutaj opisane. Panowie nie spinajcie sie. Przeciez wiadomo ze i tak się z nimi nie ożenicie. A nawet jesli tak się stanie to tylko potwierdzi to regułę ze ludzie ze #!$%@? psychika sie przyciągają.
@Sh1eldeR i tu nie trafiłeś bo jestem analitykiem z zawodu. Mgr inż i aktualnie robię też podyplomowe z data science ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po prostu uważam że gadasz od czapy koleś