Wpis z mikrobloga

Jak sie pozbyć stalkera, a w zasadzie stalkerki.
Od kilku tygodni prześladuje mnie dziewczę, które koniecznie by chciało ale ma za niski lvl (19) jak dla mnie.
Jakimś sposobem weszła w posiadanie mojego numeru telefonu, który służy mi do pracy i nie ma opcji zebym sie go pozbył.
Dzwoni do mnie, wysyła mi swoje rozbierane zdjęcia i filmiki i nie chce odpuścić.
Zmienia numer za każdym razem jak zablokuje poprzedni, z którego dzwoniła.
#!$%@? - pomocy!!
  • 82
  • Odpowiedz
@BRZUCHOMOWCA długo to trwa? Też uważam, że z czasem się jej znudzi. Na Twoim miejscu nie spotykałbym się z nią.

Mnie też jedna lekko prześladowała. Przyszła nawet do mojego domu rodzinnego bez zapowiedzi, bo myślała, że tam mieszkam.
Po kilku miesiącach zaczęła pisać coś o samobójstwie, ale jej przeszło i znalazła sobie chłopaka.
  • Odpowiedz
@monalisssa: to ona mnie wstrząsnęła. W życiu na oczy nie widziałem. Twierdzi, że wspólna znajoma dała jej moj numer ale ja nie mam znajomych w tym przedziale wiekowym. Moze za wyjątkiem córek moich znajomych. Ale ten trop tez juz sprawdzałem.
A od czego sie zaczęło, to juz napisałem wyżej.
  • Odpowiedz
@BRZUCHOMOWCA: Piszesz, ze laska zmienia numer jak ja zablokujesz. Skad wie, ze ja zablokowales? W sensie z tego co rozumiem, a przynajmniej tak jest u mnie w telefonie, po oznaczeniu numeru jako spam nie pokazuja sie absolutnie zadne wiadomosci a strona wysylajaca nie ma o tym pojecia.
  • Odpowiedz
@ceflon: wybredny? Raczej dmucham na zimne. Ostatnio byłem świadkiem na sprawie rozwodowej, która zaczęła sie od jednego SMSa wlasnie od dziewczątka w wieku zbliżonym.
Teraz facet ma #!$%@? doszczętnie całe życie: rodzine, firmę i psychikę.
Mi juz rozwód nie grozi ale cenie sobie swój spokój ducha i tego typu wrażenia mnie nie interesują. Jak bede chciał puknąć 19tke to pojde do bałaganu, wykartkuje 400 zł i bede miał relaks. A po
  • Odpowiedz
  • 0
@BRZUCHOMOWCA: no akurat 400zł dla mnie to tygodniówka... Ja bym nie pogardził, zawsze możesz dać jej mój numer.
Heheszki heheszkami, a nie możesz jej po prostu zablokować na telefonie?
  • Odpowiedz
@BRZUCHOMOWCA: i to że ma za niski lvl to jest jedyny powód? chciałbym być w Twojej sytuacji, za mną latają tylko takie ze szkół specjalnych [nie żartuję niestety..] i takie które mają nadwagę +30kg, bo wiedzą, że szczupłe nigdy nie będą, to chciały by mieć coś szczupłego w związku...
  • Odpowiedz
@Rurzowy_Rzufff: wiek ma tu znaczenie ale drugorzędne. Mnie niepokoi desperacja tej dziewczyny. Tego sie boje.
Gdybyśmy sie spotkali jak normalni ludzie gdzies w okolicznościach przyrody, gadka by weszła, chemia zagrała - nie mowie 'nie'. Zawsze byłem ostatni, który mówił 'nigdy, bo cos tam cos tam'.
Ale nie w taki kuwa sposób!
  • Odpowiedz
@BRZUCHOMOWCA: też bym sie w Twoim przypadku spodziewał, że potem jak nie wyjdzie będzie Cię prześladować, wrabiać w ciąże czy #!$%@? wie co jeszcze. tak czy tak podesłałbyś do mnie,w sumie też miałem kiedyś skierowanie do psychologa, zobaczymy kto kogo załatwi xD
  • Odpowiedz
  • 1
@BRZUCHOMOWCA: następnym razem powiedz, że wolisz 18-stki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Spróbuj nagrywać rozmowy. Na początku każdej informuj ja o tym, żeby było wszystko zgodnie z prawem. Może się to przydać.
  • Odpowiedz