Wpis z mikrobloga

Ważne #pytanie. Taka trochę ankieta (ʘʘ)

Jakie są wasze najsmutniejsze piosenki?
Takie, do których jesteście emocjonalnie przywiązani. Przy których nawet wam, #niebieskipasek i #samiecalfa, kręci się łezka w oku. Takie, których tekst uderza w waszą osobę, mówi o waszych niespełnionych miłościach, planach, kojarzy się z utratą. Z jakimiś ulotnymi chwilami, których już nie ma?

#rozowypasek #ankieta #muzyka no i #tfwnogf #tfwnobf #smutnazaba #depresja
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dxmant: Miałem kiedyś motyw że byłem blisko wyjścia ze s----------a. Poznałem pewną dziewczynę, nawet się dogadywaliśmy. Jednakże doszło do pewnej tragedii w jej otoczeniu z udziałem bliskiej znajomej, nawet w telewizji o tym trąbili. Jak się o tym dowiedziałem a to było późnym wieczorem to chciałem do niej dotrzeć, pocieszyć, sprawdzić czy sobie czegoś nie zrobiła. Podjechałem pod jej blok i przesiedziałem pod nim godzinę w bezruchu. To był dla
p.....4 - @dxmant: Miałem kiedyś motyw że byłem blisko wyjścia ze s----------a. Pozna...
  • Odpowiedz
@pivo14: Strasznie mi przykro Mireczku, ale to nie była twoja wina. Mocno szanuję za to, że chociaż podjąłeś próbę pocieszenia jej. Pewnie aura tego co się stało też wpłynęła na to, że nie chciała się angażować. Uczucia mówią za nas same, szkoda, że wam nie wyszło.
Dobrze, że zrobiłeś krok na przód. Ja też mam kłopoty z uzależnianiem siebie od kogoś innego.
  • Odpowiedz