Aktywne Wpisy

koronawirus +435
Wykop chyba oficjalnie stał się jedną, wielką, polityczną j------ą XD tego nie da się już przeglądać. jedni n------------y na drugich. w imię świń, dla których jesteście gównem, wy sobie rozszarpujecie wzajemnie gardła. zajebiście przykro się na to patrzy
#wykop #gorzkiezale
#wykop #gorzkiezale

IntruderXXL +98
źródło: Kulturystyka
Pobierz

Mireczki sprawa jest a na Was zawsze mozna liczyc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sytuacja wyglada tak, ze niedawno sie przeprowadzilismy na nowe mieszkanie bo mielismy dosc mieszkania wsrod ciapatych. Teraz placimy za wynajem jakies 30% ceny wiecej ale przynajmniej sasiedzi bialej rasy czyli cisza i spokoj, tak wlasnie jak powinno byc. Sasiadow po lewej i prawej mam lvl ok 65-70 i wczoraj jak zainstalowalem sie na ogrodzie i odpalilem muzyke (polska) po utworze Budki Suflera -Jest taki samotny dom, podbil do mnie dziadek, powiedzial, ze polska muzyka jest swietna i bardzo poprosil o polecenie jakis topowych kawalkow co by sobie nagral skladanke. A ja w sumie mam pustke w glowie. Wiadomo, ze KAT czy Acid Drinkers odpada ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale co takiemu dziadkowi mozna polecic skoro dzis Budke Suflera slyszalem u niego z glosnikow juz z 17 razy.
Jakies sugestie na przekroj polskiej muzyki do roku powiedzmy 2000?
Ps. Kalwi und Remi - Explołżyn tez odpada ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_3vat6M3ReJt73bvQgiFreeLXaj5PTAjU.jpg
Pobierz@defoxe: chyba sobie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dżem, Coma, Edyta Bartosiewicz, Brathanki, Myslovitz? Riverside, Grzegorz Turnau, T.love
Tyle możliwości że można by pisać godzinami :)