Aktywne Wpisy

Grooveer +12
piotr_p0lak +6
#inwestycje #gospodarka #nieruchomosci #gielda #inflacja
Jak się czujecie polaczki z tym, że Roksana Węgiel w wieku 17 lat została milionerką a w wieku 18 lat kupiła 2 mieszkania? Zwykli Polacy muszą spłacać kredyt przez 30 lat, a gówniara celebrytka ledwo szkołę skończyła i jest ustawiona!!! Skąd ona miała na to pieniądze?
Jak się czujecie polaczki z tym, że Roksana Węgiel w wieku 17 lat została milionerką a w wieku 18 lat kupiła 2 mieszkania? Zwykli Polacy muszą spłacać kredyt przez 30 lat, a gówniara celebrytka ledwo szkołę skończyła i jest ustawiona!!! Skąd ona miała na to pieniądze?

Swoją drogą, ciekawi mnie, iż polskie gry tak średnio sobie radzą w kraju i całkiem nieźle zbierają fundusze zagranicą.
#gryplanszowe #grybezpradu
Ja się pytam OP o przykład gry która nie odniosła skucesu w Polsce a na świecie jest chwalona.
To ze na KS jest większy potencjał do zbierania kasy niż Tylko w Polsce np poprzez wspieramto to jest oczywiste...
Nie zawsze okazuje się to potem możliwe, bo np. Pan Lodowego Ogrodu na którego się napaliłem nie został wydany masowo. Nie stał się też jakąś bardzo popularną grą - pewnie właśnie przez brak wznowienia i porządnej kampanii. Kiedyś w to zagram w barze, ale pewnie
@i20918: Chodziło mi o
@i20918: OP odpowiedział