Aktywne Wpisy
Jaki macie grawer na obrączce?
Ciekawa jestem, co wybraliście by zostało z wami na resztę życia ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zwiazki #malzenstwo #pytanie #kiciochpyta
Ciekawa jestem, co wybraliście by zostało z wami na resztę życia ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zwiazki #malzenstwo #pytanie #kiciochpyta
czarny_matt94 +131
Wykopki: "wakacje kredytowe napędzą inflację"
Banki: "wakacje kredytowe zniszczą płynność banków"
Też banki:
#kredythipoteczny #nieruchomosci
Banki: "wakacje kredytowe zniszczą płynność banków"
Też banki:
#kredythipoteczny #nieruchomosci
1. CZŁOWIEK SUKCESU - "będę twoim Christianem Greyem", czyli profilowe w garniaku/koszuli przed lustrem/w windzie/na tronie królewskim/w kabriolecie, drogi zegarek, męski dziubek, ew. z butelką drogiego wina i nocną panoramą Warszawy w tle. Dla mnie najbardziej żenujący, obciachowy, pretensjonalny typ.
2. ZAPALONY PODRÓŻNIK/POSZUKIWACZ WRAŻEŃ zdjęcie na pustyni z małym murzyniątkiem/zdjęcie z nurkowania z rafą koralową w tle/zdjęcie na żaglach/zjazd na snowboardzie z Everestu.
3. SPORTOWIEC zdjęcie jak przekracza metę maratonu/selfie z kaloryferem przed lustrem na siłowni/insta ze zdjęciami zdrowych posiłków by Anna Lewandowska.
4. HIPSER-BRODACZ-DRWAL znak rozpoznawczy - wielka broda a'la Karol Marks, okulary Ray Ban, uniesiona brew w grymasie zblazowania, widoczne tatuaże, wełniana czapka latem obciągnięta do tyłu.
5. LUZAK - zdjęcie w petem/skrętem w ustach, filuternie przekrzywiona czapeczka z daszkiem albo kaptur, mina w stylu "mam #!$%@?", zwolennik wolnych konopi.
No i pozostaje mała garstka normalnych kolesi, którzy nie pokazują gołej klaty, drogich ciuchów i szczerze się uśmiechają. #takaprawda #niebieskiepaski
Taki wpis podnosi na duchu. Co się natomiast tyczy nr 2 czy 3, to chodzi o ogólną ilość fotek na ten temat i skupianie się wyłącznie w obrębie tego jednego tematu? O robieniu pozerskich zdjęć na siłowni nie ma co się rozpisywać...
@skinrunner: Doskonały pomysł na gównoburzę. Zarzucaj!
Komentarz usunięty przez autora
@skinrunner o kierwa xD haha #pdk
@skinrunner o kierwa xD haha #pdk
Jeśli ma czym to chwali
Jeśli na portalu gdzie są zdjęcia i to kilkoma z nich sprzedajesz siebir
@lucciola
Jeśli kto ma tak życie wypchane i ma pasję to tak robi
haha :D
Komentarz usunięty przez moderatora