Aktywne Wpisy

Marcepanowy_Detektyw +505
Mirki, jest afera - #oszukujo level Allegro xD
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to

SharpCoder +332
źródło: kapitan bomba game mockup
Pobierz

Tak więc:
W Sobotę, 23/07/2016 w #goldthorpe #barnsley #uk organizujemy ognisko.
Potrzebuje byście przywieźli jadło i jeśli ktoś ma wolne miejsca w samochodzie - to drewna (można kupić w ASDA), ponadto możemy odpalić grilla i takie tam.
Wołam standardową ekipe #wujekfestersocialclub czyli @wujek_fester @namarin @ciezkiprzypadek oraz reszte, oczywiście niech zaproszeni czują się wszyscy, nie tylko niezawołani ;) @czubaba @old_postman @dudustd @kamiltwojegonickaniepamietam @tomak_ @dyrektorinternetu @jegertilbake @yazir @manivelle @chilling @factoryoffaith_ @karaluchh @zielonek2220 @american-whey
#yorkshirewykopparty #manchester #birmingham #anglia
Panowie, u mnie jak zwykle kipisz - znowu przez rozowego, ale tym razem pozytywna sprawa. Ja wiecie przeprowadzka niedługo do #leicester a kobita ma w nowej pracy Summer Party u szefowej i z racji tego, że pracuje tam dopiero 2 tygodnie dobrze by było, żeby jakoś się zaaklimatyzowała w towarzystwie.
Niemniej jednak nie chcemy marnować soboty, tak wiec jeżeli
Maybe next time. Have fun :)