Aktywne Wpisy

Teuvo +45
czy naprawdę jako ludzkość zaliczyliśmy tak ogromny upadek że w 2025 roku nie istnieje ani jedna dobra przegladarka internetowa rwa mać

Tortilla_Orzeszkowa +141
Ciąg dalszy epopei „pieski w blokach”, wracając z zakupów ledwo je niosąc i łapczywie łapiąc powietrze (bombelek w nadbagażu więc nie jestem w formie życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)), zwróciwszy prawie śniadanie po podejściu do wejścia do mojej klatki schodowej, uznałam że podzielę się z Wami jego wyglądem (i prawie że zapachem). Drugi próg wygląda tak samo, murek odchodzący do wyjścia tak samo. Całość pod zadaszeniem więc NIGDY
źródło: IMG_0628
Pobierz

Jaki jest najlepszy operator w kraju
źródło: comment_0WWZ8k6gXqM27PrxClvdRCWQqBmxbZaB.jpg
PobierzJeżeli chodzi o moje miejsca zamieszkania i promień 1km.. to mam nadajniki następujące:
1. Play 230m
2. T-mobile 350m
3.
1 nadajnik T-mobile
2 nadajniki Plusa
Tyle
Drugie
Play 270 nadajników
Plus 236 nadajników
T-mobile 228 nadajników
Orange 121 nadajników
Starter z kiosku (juz niedługo)
Doładowujesz kiedy chcesz
Pakiet 29zł (nielimitowane do wszystkich rozmowy i smsmy na miesiąc) + 4GB internetu
z pleja do ciebie za darmo
No i wakacyjny pakiet 10 gb neta za 9 zł
źródło: comment_6Wz3YKSB2H6h2OmJnn84A3GH4CoEJSFx.jpg
Pobierzkupujesz za 90 zł na allegro doładowanie za 100zl, na koncie masz 110z, czyli za 23zł masz no limit rozmowy w kazdej sieci/ no limit stacj/ sms do wszystkich i 14gb co miesiąc? :D przeszedłem do mobile vikings i co jakiś czas ktoś nie mógł do mnie zadzwonic albo nie dochodziły smsy..
Komentarz usunięty przez autora
http://www.wykop.pl/wpis/13250661/guuurwa-kolejna-androidowa-aplikacja-ktora-sprawia/
Serio, jakiekolwiek tłumaczenia nie pomagały. Nigdy nikomu nie polecę Orange w absolutnie żadnym wypadku.
PS. Wrzucam screen. To są połączenia tylko z jednego numeru. A Orange n----------o do mnie z kilku różnych
źródło: comment_lmJG55GOuiYRUYlCVC57Cn9XH8yd8dlV.jpg
Pobierz