Aktywne Wpisy
Niedoszly_Doomer +327
Dałem kosza lasce z tindera która twierdziła że jestem zaborczy i insecure jeśli nie zgadzam się na "kolegów" będąc w związku. Od tego czasu minął miesiąc a ona zdążyła sobie znaleźć z którym weszła w związek i go zdradziła XD Trzymajcie się panowie w tym k--------u
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
wonsisko +88
top 1 wkurzających atencjuszek na mirko uważających, że jak ktoś na ciebie spojrzy na ulicy, to już molestowanie
Czy na tym świecie nie ma już normalnych dziewczyn? Wszystkie instagramy, snapchaty, zdjęcia na fejsbuku, j----e atencjuszki. Naprawdę nie ma dziewczyn dla których nie liczy się atencja, które nie szukają księcia na białym koniu tylko normalnego,zwyczajnego chłopaka? Wszystkie takie same, chcą tylko 8-9/10 a później płaczą, że są samotne i zostają starymi kociarami a takich mężczyzn jak ja jest od groma, sami widzicie ile nas tu siedzi, zwykłych chłopaków którzy tylko potrzebują miłości i uczucia i zrobiliby wiele dla swoich partnerek. Ale lepiej szukać alvarosów a później płakać jacy ci mężczyźni są źli i chodzi im tylko o jedno. W p--------h czasach przyszło nam żyć bracia spod #tfwnogf.
Gdzie poznać normalną dziewczynę jak teraz wszystkie szukają tylko atencji na #tinder #badoo a do klubów nie chodzę bo to miejsce dla podludzi zresztą chodzą tam same atencjuszki szukające bolca i alvaro.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania: Ten moment, kiedy uświadamiasz sobie, że Twój różowy nie ma żadnej z tych rzeczy( ͡° ʖ̯ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: K---A WYJDZ Z Z----E Z INTERNETÓW, NAPATRZYCIE SIĘ NA TO CO NA PORTALACH A POTEM TAKA OPINIA O KOBIETACH. IDZ DO NAJPOPULARNIEJSZEGO LOKALU CZY DYSKI W MIEJSCIE I WYRYWAJ. NA BADOO I TINDERACH MASZ SAME TAKIE JAK Z OPISU.
SZUKANIE KOGOS PRZEZ NETA TO RAK.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop