Aktywne Wpisy
hitsmer +1334
Ostrzegam wszystkich przed @Kami123x
Jeden mirek już go wyjaśnił, dopisuje następne punkty:
1. Jedzenia z mopsu nie chce, bo za długo będzie czekał.
2. Jedzenia od caritasu czy brata Alberta nie chce, bo kościół.
3. Pracy na budowie nie chce, bo nie ma doświadczenia i siły.
4. Praca najlepiej tylko za komputerem, dziwnym trafem nie powiedział co umie przed tym komputerem robić, pewnie tylko czytać wypok.
5. Na czarno, żeby sobie zarobić
Jeden mirek już go wyjaśnił, dopisuje następne punkty:
1. Jedzenia z mopsu nie chce, bo za długo będzie czekał.
2. Jedzenia od caritasu czy brata Alberta nie chce, bo kościół.
3. Pracy na budowie nie chce, bo nie ma doświadczenia i siły.
4. Praca najlepiej tylko za komputerem, dziwnym trafem nie powiedział co umie przed tym komputerem robić, pewnie tylko czytać wypok.
5. Na czarno, żeby sobie zarobić

Nupharizar +434
Napisałem na jakiejś gówno stronce na fb, że dziecko sexmasterki popełni samobója, jak rówieśnicy dowiedzą się, czym zajmowała się jego matka. Taką wiadomość dostałem na priv xD
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi

Komentarz usunięty przez moderatora
Gwałciciel jest winny przestępstwa zgwałcenia jeżeli wypełnia znamiona przestępstwa(strona przedmiotowa), może je popełnić(podmiot), jest przedmiot zamachu i można sprawcy przypisać winę.
Natomiast stopień tej winy i wymiar kary to sprawa wielu przesłanek i tu można uznać za okoliczność łagodzącą - gdy baba łazi z gołą dupą
@chce_minusa @fisti @Rogue zaplusowaliście, więc wołam.
< Są gwałciciele którzy gwałcą staruszki
Są też tacy, co gwałcą dzieci. Można by podzielić gwałcicieli na różne
@Postronny: Atrakcyjność ma niewielkie znaczenie. Czyli jakieś znaczenie ma, czyli
Czyli to, do czego się przyczepiłem
Jest niezgodne z tym, co zacytowałeś.
Ponownie zaznaczam, że chodziło mi jedynie o Twoje tak kategoryczne sądy.
Zdanie które twierdzi że ubiór zwiększa możliwość bycia zgwałconym uważasz prawdziwe, a moje przeciwstawne za błąd.
No właśnie to nieprawda. Ale nie będę kolejny raz powtarzał tego samego. Po prostu mylisz napalonego podbitego gościa który będzie się przestawiał do jakiejś dziewczyny z gwałcicielem.
Wmawianie że strój ma znaczenie daje też mylne przeświadczenie że nieatrakcyjne lub grubo ubrane kobiety nie padną ofiarami