Aktywne Wpisy
jakuba94 +85
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
PanNieznanypl +23
Uwielbiam debili z kadry zarządzającej w mojej #praca w #korposwiat, podwyżek nie ma w---w ludzi, ale zrób im otwarta imprezę plenerową na 5000 osób za pół miliona XD
#pracbaza #pracait #korpobitch
#pracbaza #pracait #korpobitch
Jestem nowicjuszem i mam nadzieję, że jako wprawieni gracze odpowiecie mi na kilka pytań:
1. czy mogę zasilić konto zwykłym przelewem z konta?
2. Czy można anonimowo albo pod fałszywymi danymi założyć konto np. na bet365 i normalnie grać?
3. Co z podatkiem?
1. nie wiem
2. Można, ale nie wypłacisz pieniędzy bez weryfikacji konta (np. skanem dowodu)
3. Nie ma
1. Tak
2. Nie można, gdyż aby zweryfikować konto musisz zeskanować dowód
3. No tak jakby go nie ma, ale przy przelewaniu z Beta na Polskie konto bankowe, moga pojawic sie problemy z prawem.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą zadając takie pytania jestem pewien że 1000zł nie wygrasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)