Wpis z mikrobloga

Siema #mikrokoksy Jutro ostatni dzień w pracy, zaczynam od czwartku 3 tyg urlop ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ile się dało to zredukowałem i już mi się nie chce. Można było jeszcze to trochę pociągnać i lepiej się dociąc no ale. Nie pamiętam od kiedy dokładnie byłem na deficycie, ale jakoś od połowy maja? Zero cardio
Od sierpnia mam w planie zacząć prawdziwą dłuższą mase, powolne dokładanie kcal i węglowodanów.
Więc takie trochę #pokazforme ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pobierz jmyung - Siema #mikrokoksy Jutro ostatni dzień w pracy, zaczynam od czwartku 3 tyg ur...
źródło: comment_AuV4Gd7IWYW4bPQb1MJ7Mhi0Qqxa6KKF.jpg
  • 17
@Karoleer: @Polska5Ever: Nooo, wiem. Ale do tej pory nie zrobilem takiej prawdziwej dłuższej masy i dlatego płasko i sucho. Jak mnie zaczynało zalewać to się bałem za znów będę gruby jeszcze jakies 3 lata temu ważyłem prawie 95 kg. Dzisiaj waga 72 kg przy 180 cm. W pasie dzisiaj rano 80cm. No ale teraz chcę zrobić masę z głową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I dzięki za
@Gacrux: Chodzi Ci o takie zdjęcie z wagą powyżej 90kg? Na laptopie nie mam, a teraz jestem we Francji i nie mam dostępu do swojego PC ze starymi zdjęciami.

@typowytypek: Zwykły trening siłowy. Jechałem głównie z FBW co jest na mirko.
@Gafikovski: no ale poniekąd to trochę prawda, sami wrzucają obrazki z dystansem, że same chłopy się zlatują, a oczekiwania były inne ;) do tego bardziej nawiązywałam. tak czy siak - prawda, najważniejsze, żeby OP czuł się dobrze ze sobą. ja akurat lubię taki typ sylwetki, nie lubię koksów, więc dla mnie jego sylwetka jest nawet już zbyt idealna ;) tak samo u kobiet. wychowałam się w ideałach anoreksji, więc ciężko mi
@chuckmls: Dzieki, taki wlasnie mam plan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SScherzo: Dzieki, opinia #rozowypasek zawsze na propsie. Mi tez sie nie podoba taka nakoksowana sylwetka i nie jest to moim celem. Chce nabrac troche miesnia, bo zbyt plasko wygladam, np brzuch a szczegolnie dolna partia albo klatka - malo miesni. Ale jak wyjdzie to sie zobaczy za rok lub moze troche dluzej ( ͡° ͜