Wpis z mikrobloga

@kicek3d: aż mnie zmotywował żeby odpalić 200mmx. W zeszłym roku poddałem się po dołożeniu akceleratora 3d. Przestał się odpalać i nie chciało mi się z nim walczyć. Może w czasie urlopu się tym zajmę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@JoKo12PL: Tak zrobię, tylko niech mi się jeszcze zechce wyjąć to z szafy i podpiąć :P
Z tego co pamiętam to wsadziłem jeszcze kartę dźwiękową bo była w zestawie z akceleratorem. Upchnąłem to do śmiesznego desktopa HP. 1997 rok i miał USB na pokładzie!
@Gummy: płyty socket 370 szanuj, mało na allegro. Ja mam na socket 370 mobo AOpen AX34 Pro - bardzo luksusowa mobo jak na tamte czasy (1999). Ma DualBios ręcznie przełączany, pozłacany radiator chipsetu, preset Turbo w biosie i możliwość wyciągnięcia nawet 150 FSB. Nawet można ustawienia biosu zapisywać do EPROMU (można np przed wymianą baterii CMOS zapisać, wymienić i wczytać.) Obsługuje procesory Celeron Mendocino, Coppermine Celeron i Pentium III i nawet
@JoKo12PL: Człeeku, Ty to masz high-end tamtych lat. Mój to gotowiec NTT, zakupiony swoją drogą od pewnej mirabelki. Nie wiem nawet co tam wsadzili, ale płyta jest do bólu okrojona, typowy budżet. Swoją to trzymaj na ciężkie czasy. Na takie ciężkie czasy trzymam kilka sztuk maców LC475 sprzed 23 lat ( ͡ ͜ʖ ͡)

Parę lat temu dostałem taki wynalazek jak poniżej. Przywędrował do nas zza
G.....y - @JoKo12PL: Człeeku, Ty to masz high-end tamtych lat. Mój to gotowiec NTT, z...

źródło: comment_AApIX2mha9NQFm5wIpicXs6hvs79KgJE.jpg

Pobierz