Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
#slubodpierwszegowejrzenia do naszego... 1dlaczegoja1 - Z prostej przyczyny - widać zaburzenia podstawowych mechanizmów społecznych, których po prostu nie rozumiesz. Robisz tutaj z siebie osobę, która nie ma pojęcia czym jest manipulacja, przerzucanie winy i udawanie pokrzywdzonego. Skoro wydajesz się nie rozumieć podstawowych pojęć, to nie dziwię się, że tak wyszło w TV jak wyszło. No chyba, że chcesz nas przekierować ze strony pogardliwej, do strony współczucia Tobie (bo chory etc.).

Komentarz usunięty przez moderatora
@lubielizacosy: w tej grze noobem nazywają każdnego, kto:
- ma niskie WN8
- strzela z amunicji specjalnej
-
Powiem Ci tak; ja zczaiłem się, że robię coś nie tak przy około 5k bitew. Zacząłem szukać, zaglądać do poradników, oglądać youtuby i poznawać na czym ta gra polega. Teraz przy 11k bitew mogę powiedzieć że jestem średnio-dobrym graczem, ale wciąż popełniam głupie błędy. Zacząłem grać na początku 2013, ale nie gram regularnie. Co jakiś czas rzucę wota na pół roku, by potem na jakiś
Mapy na pamięć? Może przy jakichś klanówkach itp. pasuje znać każdy kamień, ale na randomach wystarczy wiedzieć gdzie mniej więcej jechać danym typem pojazdu i kiedy zmienić pozycje zależnie od przebiegu bitwy. Mapy są bardzo schematyczne i nawet przy nowej mapie
@kapitan_kielon: tak działa dla HT, MT i SPG, ale już na LT i TD wiele daje znajomość miejsc, w które warto pojechać na samym początku bitwy i to nie "mniej więcej", ale konkretny krzak, zagłębienie terenu. Jasne, da
@mwitbrot: Masz tam przycisk "Compare" i wybierasz sobie z jakiego czołgu i działa miałbyś strzelać w przedstawiony model. Ja tam z tego raczej nie korzystam, tylko sobie pobieżnie patrze Effective Armor i heja mniej więcej wiem gdzie się opłaci strzelić, a gdzie nie warto nawet próbować.
A co do miejscówek dla lekkich to pełna zgoda -
@kapitan_kielon: Dzięki :)