Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Python: Nadal pytam co masz wspólnego z wyklętymi a Ty piszesz o tym, że miałeś kogoś w obozie XD

Szacunek jest mi obcy bo nie szanuje morderców? Brawo.

Ty za to pokazałeś co to znaczy szacunek wyzywając mnie i śmiejąc się z mojego
  • Odpowiedz
@Gruszka1992: Oj już edytowałeś "bandytów wyklętych" prymitywny człowieczku. Dobrze że się wstydzisz tego co w pierwszej chwili wysra twój mózg.

Nawet nie zniżę się do poziomu który tu zaprezentowałeś.
  • Odpowiedz
Czyli jak dziadka z------i mi wyklęci (nie mi, ale rówieśnikowi i #pstoprawda ), to mam prawo ich nie szanować i ty uszanujesz brak szacunku dla nich? Czy może nie uogólniamy na podstawie argumentach z anegdot?

@oriebirII: Tak masz prawo.

Jakbyś przeczytał o czym jest mój wpis to nie uniwersalna obrona ZW, nie gloryfikacja ich a zwykłe stwierdzenie, że część z tych których czyny są uważane za bohaterskie obrzydły
  • Odpowiedz
@Gruszka1992: Ludzie zabijali ludzi więc gloryfikując jakichkolwiek ludzi gloryfikuejsz zło? Yo dawg.

To chyba oczywiste, że każdy sobie zawęża każdą grupę - czy ja gdzieś zaprzeczyłem że tam byli mordercy?
  • Odpowiedz
@Python: Na poważnie próbujesz dyskutować z kolesiem, który uważa, że w Polsce krytyka Kościoła jest nielegalna i że byliśmy sojusznikami Hitlera? Poniżej pewnego poziomu nie ma sensu schodzić.
  • Odpowiedz