Aktywne Wpisy

jan-fifalski +143
2023 ilość rejestracji chińskich samochodów 370
2024 ilość rejestracji chińskich samochodów 11000
strzelamy sobie w kolano czy początek końca zachodniej motoryzacji?
#motoryzacja
2024 ilość rejestracji chińskich samochodów 11000
strzelamy sobie w kolano czy początek końca zachodniej motoryzacji?
#motoryzacja
źródło: obraz
Pobierz
PanRatel +765
#nieruchomosci znów w Sztumie? Za co?
źródło: temp_file6180930343547840922
Pobierz

Feats of Weakness 2016 | @65-66kg | (2016-06-23 - 2016-06-30)
Postanowiłem zrobić maksy na koniec czerwca i odpuścić ich robienie na jakiś czas. W dzień "trójbojowy" było trochę osób i nie nagrałem lżejszych powtórzeń. Natomiast ohp i przedni całe nagrałem, chętnie posłucham co macie do powiedzenia o mojej technice. Wszystko mocno śrubowałem oprócz martwego, bo mam problem z trzymaniem prostych pleców.
OHP 70 kg - bardziej się na nim skupiam, niż na ławce poziomej. Najukochańsze ćwiczenie obok tylnego.
Front Squat 110 kg - powtórzenie ze 105 było dobre, w 110 trochę poleciałem do przodu, przy 112.5 prawie bym to miał, ale straciłem trochę przytomność.
Back Squat 140 kg - powtórzyłem wcześniejszy maks, byłem tego dnia zadowolony, bo ostatnio nie siadłem 130 i poprzedniego dnia 135, chyba z powodu upałów i samopoczucia.
Bench Press 100 kg - Przez pewien czas prawie całkiem odpuściłem te ćwiczenie, ale wystarczyło kilka sesji, by zwiększyć wynik z 87.5 do 100.
Deadlift 120 kg - stąd taka a nie inna nazwa filmu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Sorry, ale nie kontroluję mordy przy maksach.
2. Wiem, że mój martwy to żałość, niedługo przyjdzie czas na zmianę planu.
3. Tak, pokłóciłem się z fryzjerem.
4. Nie, nie zacznę więcej jeść.
5. Może tego nie widać, ale robię delikatny mostek przy wyciskaniu leżąc.
6. Tak, przy takiej muzyce da się dźwigać.
7. Były wszystkie punkty.
Obecny program, ale to tylko wzór, czasem robię odstępstwa zależnie od tego co czuję, co jest zajęte.
Niedługo dodam o wiele więcej martwego, jak to nie pomoże, to jakieś akcesoryjne ćwiczenia.
PON
mężczyzna zaczyna się od 80kg
@paramite: Piękne wyniki, też niedawno zacząłem lecz dopiero od 2 miesięcy spięta micha i ćwiczenia bez pierdół. Ważę 73kg i przy mnie jesteś kozakiem w c--j. Wierzę że kiedyś uda mi się robić tyle samo w siadzie! :P
Pas nie ustawia żadnych dysków tylko powoduje zwiększenie ciśnienia w trzewiach i przez to prostowniki trochę inaczej pracują (można podnieść więcej)