Aktywne Wpisy
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
Teuvo +39
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
A teraz do rzeczy:
Ponieważ trochę zmieniły mi się relacje zawodowe, za dwa tygodnie zaczną mi się częste i długie podróże służbowe. Dla tego też, z bólem serca muszę znaleźć dom dla Lilu (pic related wincy w komentarzach).
Lilu to kot - tak, wiem, że imię raczej na to nie wskazuje, nie ja wybierałem - ma około półtora roku i test Rorchacha na ryju. Ogólnie wygląda jak krowa - co łatwo zauważyć. Jest spokojnym kotem, raczej odludkiem, co zmienia się nagle kiedy w misce zaczyna brakować jedzenia lub kuweta nie została opóźniona do 5 minut po ostatniej akcji: wtedy zamienia się w czułe, towarzyskie zwierzę, które lubi być głaskanie, pieszczone i lubi się łasić. Po zaspokojeniu podstawowych potrzeb, Lilek idzie tam gdzie nikt mu przeszkadzać nie będzie: kojec, okno, pod stół, pod łóżko, do szafy, na krzesło.
Jest też kibicem piłki nożnej - ale tylko piłki, sprytne bo piłka zawsze wygrywa. Lubi też patrzeć jak czasami gram na konsoli - przyłazi przed TV, siada na tylku i gapi się jak eliminuje kolejne utopce.
Co mogę jeszcze o nim powiedzieć?
- załatwia się do kuwety,
- je suchą i mokrą (rano) karmę,
- rodzaj żwirku jest mu obojętny - kupe zakopałby pewnie też w betonie
- jest wykastrowany
- nie był szczepiony z racji tego że cały czas przebywa w domu,
- badany u weterynarza, posiada swoją książeczkę zdrowia
- jako, że właściciel jest notoryczny wyborcą #krula - nie dał się zacipować
Jeśli jest tu jakiś miłośnik kotów, który przygarnałby tego małego terrorystę to dawaj na priv - pogadamy, ustalimy, znajdziemy dla niego nowy dom.
W zestawie z kotem:
- jego ulubione zabawki
- kojec
- kuweta
- szczotka do sierści
- komplet misek
Komentarz usunięty przez autora
@dokumentydorejestracji: To niestety nie pomogę, bo nie oglądam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czemu nie pomyślałeś o tym, ze moze kiedys siersciuch bedzie Ci kolidował z pracą zanim go przygarnąłes?
Strasznie kiepsko tak oddawac ziomka bo praca...
Komentarz usunięty przez autora
@dokumentydorejestracji: kotów niewychodzących nie szczepi się od wścieklizny, od pozostałych kocich chorób już tak, zaszczep go dla jego bezpieczeństwa