Aktywne Wpisy

Minieri +826
Ja zapaliłem tylko znicz na grobie mamy. Zmarła nieco ponad tydzień temu, 27.02 - w dniu moich urodzin. Do teraz to do mnie nie dociera, mam wrażenie że gdzieś wyjechała, niedługo wróci i będzie jak dawniej. Niestety tak się nie stanie, rak skur... wygrał. Powoli próbuję się ogarnąć, krok po kroku. Jeśli mogę Wam coś poradzić - wysyłajcie mirki swoje mamy na badania, z rakiem serio nie ma żartów.
#dzienkobiet ##!$%@?
#dzienkobiet ##!$%@?

mial85 +11
A jak pisałem na tagu, że groty są beznadziejne to mnie eksperci z wypoku oczywiście zjechali a tu kolejny raz potwierdza się to co mówiłem
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie

Jest gorzej niz nawet podejrzewali nawet najwieksi sceptycy.
#amd #pcmasterrace #nvidia
xD
@corinarh: Tak jak kiedyś wspominałem :P nie ma szału póki karty nie będzie na rynku. Póki PurePC albo pclab nie zrobią jakiś wiarygodnych testów w giereczkach też w sumie nie ma co polemizować.
Jakby na to nie patrzeć w przedziale cenowym "koło gtx970" to jest w miarę ok konkurencja. Biorąc pod uwagę ilość pamięci i mając na uwadze, że starsze grafiki lubią być zaniedbywane przez #nvidiacwel
Edit.:
Pozostaje jeszcze kwestia tego ile AMD pozwoliło powiedzieć CDA w tej recenzji.
W sumie nie napisali nic poza to co było już wiadomo z wycieków. Być może zgoda na opublikowanie takiej treści w przeddzień premiery jest okupiona tym, że nie mogą napisać za dużo. (a CDA nie chciało z takim newsem zrobić #internetexplorer i pokazać tego w następnym numerze)
no najwyraźniej nie :P
Może to umowy prenumerowane z klientami, może to umowy z dostawcami, może to systematyka pracy redaktorów i recenzentów. Poza tym ktoś im to musi wydrukować, ten ktoś może drukować nie tylko na ich zamówienie, ten ktoś może nie mieć możliwości przesunięcia druku ich nakładu na inny dzień. Dużo czynników pewnie wpływa na to, że wydają w określonych i przestrzeganych ramach czasowych.