Aktywne Wpisy
jaxonxst +244
Trzynaście lat temu Robert Kubica po raz pierwszy wystartował w barwach Renault. GP Bahrajnu ukończył na 11. pozycji, ale w całym sezonie 2010 został sklasyfikowany na wysokim, ósmym miejscu.
#abcf1 Tag o historii i współczesności Formuły 1, zapraszam :D
#f1 #polska #kubica #renault #sport #motoryzacja #historia #ciekawostki
#abcf1 Tag o historii i współczesności Formuły 1, zapraszam :D
#f1 #polska #kubica #renault #sport #motoryzacja #historia #ciekawostki
Heydel +113
140 lat temu zdechł twórca najgorszej ideologi w historii ludzkości, z tej okazji klasyk:
- Na co zdechł Marx?
- Na szczęście
- Na co zdechł Marx?
- Na szczęście
Wsiadam do samochodu, jadę do pracy.
W sumie lubię swoją pracę, nawet bardzo. No, ale zostało 20 dni w pracy do urlopu, które skrupulatnie odliczam. W sumie to 27 dni zostało, no ale wolne się przecież nie liczą, prawda?
Wracając do sedna - jadę do pracy.
Staję na światłach gdzieś w połowie drogi. Na pasie po mojej prawej stronie stoi Peugeot. Nie wiem jaki, któryś z tych kanciastych. Nigdy nie miałem zbyt dobrej pamięci do tych modeli.
Człowiek w tym aucie niesłychanie się cieszy, zazdroszczę mu, może pracuje w weekendy i właśnie zaczął się dla niego "weekend"?
Macha w moją stronę i coś mówi, odruchowo się odwracam myśląc, że może po mojej lewej stronie stoi jego kumpel i gadają sobie przez okno. No, ale tam nikogo nie ma przecież. Odwracam się do niego a ten pokazuje do mnie nadal się ciesząc, żebym otworzył szybę.
Lekko się zdziwiłem, no ale otwieram. Może chce się podzielić swoim szczęściem z innymi.
"Świetne auto, gratuluję!" krzyczy w moją stronę pokazując przy tym "kciuka". Dziękuję w lekkim szoku.
No i od razu #czujedobrzeczlowiek. Szczególnie, że auto to nie najnowsze Audi RS7 za grubą kasę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#dziendobry #coolstory #truestory #poniedzialek no i #motoryzacja bo to jakby nie patrzeć związane z 4 kołami.
Wrócił do Polski a tu takie zdziwko, że to jeszcze jeździ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale mój egzemplarz jest ściągnięty kiedyśtam ze Szwecji, a nie Niemiec. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1
2
gratuluję auta i życzę szerokiej drogi i jak najmniej obróconych panewek :D
Dzięki :)