Wpis z mikrobloga

#mirkohooligans
"Wiślaki z Mistrzejowic:

Kibice Wisły Kraków są zmuszeni do potępienia działań grup decyzyjnych Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków (SKWK), wyrażając stanowczy i zdecydowany sprzeciw wobec ostatnich poczynań stowarzyszenia.
Szanując ponadczasowe wartości, jakie zawsze wyznawane były przez sympatyków Białej Gwiazdy, oparte na wierności, honorze i nieugiętej przyjaźni z fanami Lechii Gdańsk i Śląska Wrocław, oświadczamy, że nie uznajemy SKWK, ani grupy WSH jako organów reprezentujących kibiców Wisły Kraków.
Jednocześnie zachęcamy do bojkotowania tego stowarzyszenia i grupy WSH, rezygnując z uczęszczania na trybunę C oraz wypisywania się ze struktur stowarzyszenia. Namawiamy także do gorliwego umacniania przyjacielskich relacji z kibicami Lechii i Śląska, szczególnie poprzez przychodzenie w zielonych barwach na mecze naszej ukochanej drużyny.
Prosimy też o udostępnianie i rozpowszechnianie tego oświadczenia, gdziekolwiek się da. Na mecz z Pogonią Szczecin wszyscy przychodzą na trybunę G ubrani na zielono!
Kibice Wisły Kraków."
  • 9
@stefekburczymuha: Ja tam z pierwszej ręki nie mam, ale tak mi wygląda sytuacja, sugerując się wypowiedziami ludzi związanymi, znającymi się z Sharks i różnymi punktami widzenia przedstawianymi na "kumatych forach".