Aktywne Wpisy
LubiePieski +155
istnienie języka rozwala mi mózg
wydajemy jakieś dźwięki i inni ludzie je automatycznie rozumieją i to nie jakieś proste dźwięki tylko skomplikowane zdania i abstrakcyjne pojęcia
jak to w ogóle musiało powstać że dwóch typów się spotkało i uznali że ten dźwięk oznacza ten przedmiot??? ok ale jak zrobili gramatykę i pojęcia abstrakcyjne
cały ten świat jest absurdalny
wydajemy jakieś dźwięki i inni ludzie je automatycznie rozumieją i to nie jakieś proste dźwięki tylko skomplikowane zdania i abstrakcyjne pojęcia
jak to w ogóle musiało powstać że dwóch typów się spotkało i uznali że ten dźwięk oznacza ten przedmiot??? ok ale jak zrobili gramatykę i pojęcia abstrakcyjne
cały ten świat jest absurdalny
wfyokyga +2
W sypialni na F?
#!$%@? mnie cala ta otoczka, garaz z plakatami z moto, podnieta wycieczkami itp.
Ale o co chodzi. O styl ubioru. Ja jak jade na przejazdzke to zakladam jakies skorzane spodnie, kurtke, na enduro na poligon zawsze 100% ochraniaczy, buzery bajery.
Ale #!$%@? nie rozumiem jak mozna #!$%@? sie w pelen rynsztunek i jechac bo bulki do sklepu czy do mak donalda czy cos. Jasne, powiecie ze kolega przy takim czyms umar bo tir go jebnal. Na prosze was.
Ostatnio bylem w Ciechocinku. Z lodzi jest pare km ale zalozylem normalne spodnie, kurtke skorzana, buty na moto i pojechalem. Na miejscu buty zmienilem na normalne, reszta do kufra i na wycieczke. A te #!$%@? debile xDDD w 35 stopniach chuuuj wielcy motocyklisci w skorach, dupska zapocone ale kombinezon jest. #!$%@? tam moze z daleka to jeszcze.
Ale dzis to juz w ogole jest masakra, jestem wlasnie w urzedzie komunikacji, goraco jak jasny #!$%@?, a te matoly normalnie skory, ochraniacze, siedza po 2 3 godziny i sie poca xD no ale pasja motocykle itp
Dla mnie to jest jest debilizm i przesada w fanatyzmie, serio by umar jadac po miescie kawalek? Jak sie boi to niech autem przyjedzie
Niby nie moja sprawa ale serio no bez przesady
A takie tsm #oswiadczeniezdupy #motocykle #motoryzacja #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez moderatora
mam nadzieję, że twoja głupota nie rozszerzy się np na rodzinę i nie uznasz nigdy, że "hehe, synek, co się będziesz zapinał pasami, jedziemy tylko do babci 2 kilometry stąd, olej te pasy, patrz jaki tatuś fajny i wyluzowany".
@Messix: Tak się głupio składa, że ja też tam jeździłem i pewnie trochę dłużej niż Ty. Masz rację, jeżdżą tam lekko ubrani a większości na skuterach.
Co ważniejsze, tam jest zupełnie inna świadomość na drogach, każdy kierowca wie, że z każdej strony w każdej chwili może się jakiś skuteras
Naprawde tak trudno to zrozumiec ze nikogo nie namawiam #!$%@? dk jezdzenia w majtkach?
Ja jak jade cos zalatwic na moasto tk zakladam dzinsy, motokurtke ktora moge wpierdzilic do kufra i jade, a niektorym to sie wydaje ze majtki i klapki i lece
Jak ktos lubi sie kisic w kombinezonie to
Bo jak ktos tak jak dzis siedzi w czyms takim 3h w urzedzie to dla mnie yo jest pozer i debil ale dla was to #!$%@? bezpieczny kierowca xD okej
@piotr1985gg: o tacy to najgorsi
A z tymi fotami to trochę racji masz