Aktywne Wpisy
wilk633 +98
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Wywalic te oszczednosci i zbierac na samochod w nieskonczonosc?
Zgodzic sie na oplacenie hotelu przez rodzicow i przez to czuc sie strasznie c-----o?
Odmowic wyjazdu mimo ze strasznie mi zalezy na spedzeniu z nia tyle czasu?
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #pytanie #kiciochpyta #dylemat
@gremjjum: Na pewno nie to
@gremjjum: dziwna sytuacja, no ale to rozwiązanie jest najlepsze. Widocznie są przy kasie, stać ich - skoro to proponują, no to skorzystaj, proste, nie graj rycerza, którego stać, choć Cię nie stać.
@gremjjum: ta opcja jeśli serio tak ciężko z tymi hajsami
@gremjjum: Czemu miałbyś czuć się c-----o? Daj spokój.
Na pocieszenie dodam, że też miałam takie dylematy na początku, bo rodzice niebieskiego są bardzo dobrze sytuowani, za to ja jestem raczej z przeciętnej rodziny. A że to bardzo hojni i towarzyscy ludzie, to od początku bardzo chcieli, żeby wszędzie z nimi jeździła- raz, że się lubimy, dwa, że dzięki
@chromatografia i @Xuzon dobrze mówią. Liczy się gest. Nawet jak masz za obiad za wszystkich zapłacić 400zł to moim zdaniem będzie to akurat na twoje możliwości. I tak, na pewnym poziomie zamożności ludzie nie bawią się "w drobne". To ich gest, oni wiedzą ile to kosztuje i prawdopodobnie wiedzą jakim obciążeniem to może być dla Ciebie. Głowa do góry i lepiej z ojcem się dobrze układaj i
@GrimSugar: @mysteq: @Theia: Oznajmił chłopak,
Jedź.
Niech żyje bal!
Bo to życie to bal jest nad bale!
Niech żyje bal!
Drugi raz nie zaproszą nas wcale!
Komentarz usunięty przez autora