#norwegia #motocykle #pmvmotovlog Maly update informacji. Z racji ze nie moge wysiedziec na dupie, pojechalem do serwisu, motocykl wyceniony, szkody na 56.000NOK, na szczescie beda robic, czekaja na czesci. Optymistycznie 3 tyg i do odebrania. Korzystajac z okazji wizyty zamowilem u nich nowe opony - Bridgestone - E-MAX, za 3500NOK komplet. Niestety gmol jest nie do naprawienia, nie ma mozliwosci zamowienia go tu na miejscu bo custom, wiec wycenili go na 3000NOK, w sumie nie jest zle bo kosztowal 450PLN :) wiec lekki #wygryw Nie da sie zmienic wydechu na nic innego, mialem nadzieje na piekny V&H, lecz niestety przepisy ich blokuja i musi byc taki z jakim moto wjechalo do warsztatu po dzwonie.
@PMV_Norway: wysyłasz moto, naprawiaja, wysyłają z powrotem. Albo sam sobie robisz czy gdzieś po znajomości, zrobiłem tak z autem jak mi koleś przywalil to trochę kasy zostało w kieszeni
@ulath: wszystko idzie przez serwis bezgotowkowo, poza tym co sie nie da. Zrobia z gwarancja i mam problem z glowy. W PL wyjdzie niewiele taniej, same wydechy to prawie 20K
@PMV_Norway: jeśli wypadek był z winy innej osoby to zawsze masz możliwość naprawy w warsztacie albo wzięcia kasy - podatek i naprawienie sobie samemu (chyba że masz kredyt) ogólnie temat rzeka
@incognito_man @11mariom markowe wydechy to od 5 do 17k zl jeśli bierzemy razem z kolektorami i sport catem ;) za tysiaka to uzywana koncowke mozna kupic jedynie
Za miesiąc idę na 30-stke znajomych. Impreza przebierana w temacie: postacie z filmów, seriali i bajek. Lara Croft to jedyne co mi przychodzi do głowy. Ale to chyba oklepane. Pomóżcie, rzućcie jakieś pomysły please. #pytanie #pomocy #impreza
Maly update informacji.
Z racji ze nie moge wysiedziec na dupie, pojechalem do serwisu, motocykl wyceniony, szkody na 56.000NOK, na szczescie beda robic, czekaja na czesci.
Optymistycznie 3 tyg i do odebrania. Korzystajac z okazji wizyty zamowilem u nich nowe opony - Bridgestone - E-MAX, za 3500NOK komplet.
Niestety gmol jest nie do naprawienia, nie ma mozliwosci zamowienia go tu na miejscu bo custom, wiec wycenili go na 3000NOK, w sumie nie jest zle bo kosztowal 450PLN :) wiec lekki #wygryw
Nie da sie zmienic wydechu na nic innego, mialem nadzieje na piekny V&H, lecz niestety przepisy ich blokuja i musi byc taki z jakim moto wjechalo do warsztatu po dzwonie.
Tak naprawde najwiecej ucierpial gmol
Komentarz usunięty przez autora
Zrobia z gwarancja i mam problem z glowy.
W PL wyjdzie niewiele taniej, same wydechy to prawie 20K
Wazne, ze tak naprawde szkody sa minimalne
@PMV_Norway: one są ze srebra czy co? ;O
Dobrze, że mam sporta/sport-turystyka to wydech kosztuje 1000zł ;D
wypadkowe to jesli powyzej 7 dni w szpitalu
@11mariom markowe wydechy to od 5 do 17k zl jeśli bierzemy razem z kolektorami i sport catem ;)
za tysiaka to uzywana koncowke mozna kupic jedynie