Aktywne Wpisy
lapampek +113
Przecież ona się nawet z tym nie kryje xD Kukoldowski najwyraźniej dobrze się bawi, gdy Alvaro stuka Ankę, jak masz za dużo hajsu to co niektórym #!$%@?. Patrzcie na znaczenie „branzoletki na kostkę u żony” #cuckold #lewandowski To już pewne xD

mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż

Zrobiliby dobrze klientom gdyby ukazały się już jakieś oficjalne testy nowych układów..
Powoli #!$%@? mnie to czekanie jakby to miała być rewolucja w highendzie..
Czekam na stabilną przejrzystą sytuacje na rynku gpu. Czekam na coś na co mnie będzie stać.
1060 się chyba nie doczekam. Ale takie trzymanie wszystkich benchów w tajemnicy do ostatniej chwili to trochę łird szit w mojej opinii..
1050/60 wyjda kolo pazdziernika-listopada i beda pewnie oferowaly podobna wydajnosc ale znajac zielonych beda drozsze. Okolo tego czasu powinna wyjsc tez
Skąd masz te informacje odnośnie wydajności rx480 ? Z przecieków i spekulacji, z benchów które mogą okazać się #!$%@? w odniesieniu do wydajności w grach ? Spekulować sobie możemy. Dla mnie przejrzysta sytuacja to znane ceny i znana wydajność w danych tytułach na dany moment. To co kupie nie będzie się w żaden sposób opierać na poradach z mikro więc nie wiem czemu się wypacasz.
Obecnie mozna oszacowac wydajnosc w grach dosc duza dokladnoscia na podstawie chocby fire strike. Cudow nie bedzie. Po cenie mozna tez
Złota zasada. Porozumiewamy się przez papier.
Świat technologi ładnie uczy, że póki coś nie jest namacalne może być słowami rzuconymi na wiatr. Ceny znam - śledzę - nie zaskoczyły mnie, bo były do przewidzenia już przy pierwszych wzmiankach AMD o cyfrze 199$. To samo tyczy się przecieków z benchmarków. Nakręcanie hype'u na produkt w taki sposób jest dla mnie niezrozumiałe (mówię tu o takich przeciekach). Opublikowanie jednoznacznych osiągów z ramienia
Proste. Konkurencja nie spi i karty sie trzyma "przy orderach". Im wczesniej opublikujesz, tym dajesz im wiecej czasu na diss oraz ulepszenie wlasnego produktu. Zieloni tez sa ciekawi prawdziwych osiagow, bo niedlugo oni wypuszczaja swoje 1050/60 i coraz mniej czasu na jakiekolwiek poprawki (w tym momencie to juz na nie za pozno).
No nie mam już nic do dodania :P Nie ma z czego kręcić gównoburzy, bo argumenty są trafne więc pozostało mi skwitować zachowania na polu marketingu. W sumie w tej branży to cały czas jak na froncie ^.^
Wiadomo na pewno ze 480 jest mocniejsza od 970 i 390/x i plasuje sie w okolicach 980. A czasami ja przebija. Za cene ~£230 (8gb) to bedzie sie sprzedawac rewelacyjnie
Czekam nadal.. Chociaż czekam już pół roku :P Ale na mój portfel i górę wydatków po przeprowadzce nie mogę pozwolić sobie na nic powyżej 1,5k cebul. Do skali gównoburzy w kategoriach #pcmasterrace, #consolepeasants #amd i #nvidia dochodzi chyba najczęściej ;p
Widziałeś filmik liptona i jego spekulacje o terminie dostępności polarisów w sklepach ? :P Słabo pewnie Cię pocieszył :P