Aktywne Wpisy
ewa-m +23
#randkujzwykopem #slask
Cześć, jestem Ewa. Lat 33, wykształcenie ekonomiczne. Bezdzietna, bez nałogów ( no chyba że kawa...) Szatynka o szaroniebieskich oczach, włosy krótkie ( ostrzegam tych dla, których długość włosów to wartość nadrzędna xd). Mam 165 cm wzrostu, ważę 65 kg, kobieca sylwetka. Lubię kryminały, thrillery, interesuje mnie psychologia i historia. Leczę złamane serce i powoli wracam do świata "żywych".
Chciałabym poznać kogoś komu zależy na stabilizacji i poważnej relacji. Lubię mężczyzn
Cześć, jestem Ewa. Lat 33, wykształcenie ekonomiczne. Bezdzietna, bez nałogów ( no chyba że kawa...) Szatynka o szaroniebieskich oczach, włosy krótkie ( ostrzegam tych dla, których długość włosów to wartość nadrzędna xd). Mam 165 cm wzrostu, ważę 65 kg, kobieca sylwetka. Lubię kryminały, thrillery, interesuje mnie psychologia i historia. Leczę złamane serce i powoli wracam do świata "żywych".
Chciałabym poznać kogoś komu zależy na stabilizacji i poważnej relacji. Lubię mężczyzn
Mega_Smieszek +459
Widzicie jak prosto ogarnąć mieszkanko? A nie jakieś kredyty, procenty, spłaty, nadpłaty. A na co to komu?
#nieruchomosci #madki #heheszki
#nieruchomosci #madki #heheszki
Wyprawa dookoła Polski: dzień V
Korzystając, że leje (yep, so what's new?), więc stoję na przystanku (oczywiście komuś fikał, więc ma powybijane wszystkie szyby) zaległa relacja z czwartku.
Od startu przez około 50-60km towarzyszył mi jeden z kolegów ze Stravy, bardzo fajna sprawa, jechało się znacznie żwawiej mając kompana. Podjechaliśmy najpierw pod zamek Grodziec, całkiem nieźle zachowana i umiejscowiona budowla, można pochodzić po galeryjkach.
W Pałacu Brunów przerwa na fotkę do wpisu - umyłem rower i od razu jakiś inaczej wygląda, nie?
W Lwówku Śląskim przerwa na obiad i serwis rowerka, bo zapomniałem przed wyjazdem wymienić klocki hamulcowe i, po górkach z pierwszych dni, wyzionęły ducha.
Niedużo później rozłączyliśmy się z kolegą i już każdy sam w swoją stronę. Teren wyraźnie się wypłaszczył i końcówkę można było cisnąć 30km/h na luzie.
Pierwszy raz nocleg w hostelu, gdzie obejrzałem sobie mecz Polska - Niemcy i ze zgrozą zobaczyłem prognozę pogody na piątek...
Strava i Endomondo.
#100km #200km (nr 9) #metaxynarowerze #rowerowyrownik
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Solitary_Man ważę tyle samo co w tamtym roku jak mnie widziałeś.
@przemek6085 ano od paru miesięcy tak
@PoProstuMichal nic, nie mam w nich nic cennego.
@przemek6085 boli nadal, ale jakby coś mniej.
@PoProstuMichal poza 5.min w sklepie prawie zawsze mam go na oku.
@maros #maciejapproved
Byle te chmury nie ciągnęły się za tobą dalej.
Byle te chmury nie ciągnęły się za tobą dalej.
@kasiknocheinmal też tak sądzę, jakby nie deszcz to miałbym 200-300 km więcej niż już.
No i boję się, że teraz na wschodzie sucho, to jak ja przyjadę to będzie lało