#anonimowemirkowyznania czesc mirasy, jestem tym legendarnym stulejem (chyba nie z zachowania, ale doslownie) i chce to zakonczyc, juz nawet znalazlem w pobliskim szpitalu informacje o zabiegu, ale nie wiem jak powiedziec o tym domownikom, bo trzeba lezec 1 dobe po operacji, wstydze sie jakos tak powiedziec
mame, jade do szpitala na operacje stulejki, bede za 24 godziny
Anon: Normalnie powiedz.Ja mialem operacje i wcale nie musialem lezec,poszedlem na uczelnie po tym. Przed operacja kup sobie ibuprom max i zażyj po operacji, bo będzie cię k---s szczypał mocno. Kup sobie też od razu bandaże i taśmę do nich na zapas. A i też kup sobie np. napój w puszce i trzymaj w lodówce. Jak w nocy się obudzisz, z powodu bolesnego wzwodu to przyłożysz sobie zimną puszkę do brzucha,
Anon: Ja chyba mialem stulejke, wiele czytałem na ten temat w internecie, ale mega się bałem pójść do lekarza..sama myśl pokazywania komuś pindola mnie stresowała. Nie raz próbowałem ściągnąć napleta, ale nie dało rady..raz dało radę ale Mk stanął i zwijalem się z bólu. W końcu w wieku 19 lat pierwszy raz uprawialem s-x, w ogóle mnie nic nie bolało, od tamtego czasu nie mam żadnego problemu. Także udało mi się
czesc mirasy, jestem tym legendarnym stulejem (chyba nie z zachowania, ale doslownie) i chce to zakonczyc, juz nawet znalazlem w pobliskim szpitalu informacje o zabiegu, ale nie wiem jak powiedziec o tym domownikom, bo trzeba lezec 1 dobe po operacji, wstydze sie jakos tak powiedziec
#corobic ? #medycyna #zdrowie #stulejacontent
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.