Wpis z mikrobloga

@Colek: pewnie im się na Windows Store nie sprzedawał, jestem w szoku! Dobrze, przynajmniej może kupię, bo gdyby twardo trzymali się tego swojego sklepiku, to bym prędzej spiracił.
  • Odpowiedz
@Colek: podaj źródło informacji o quantum break? Spencer nie mówił nic o tym, jakie gry pojawia się na steam. Internet uważa że indyki Microsoftu mogą wylądować na steam ale aaa nadal tylko w Windows Store
  • Odpowiedz
@SLyer: bo byłby to wielki strzał w stopę. Gra sprzedała się okropnie na PC, więc na pewno będą chcieli odrobić straty (port podobno też nie najlepszy). Ja uważam akurat, że będą po prostu timed exclusive na MS Store.
  • Odpowiedz
@Colek: oby tak się sprawy potoczyły, że WS będzie miał czasowa wyłączność. Obawiam się jednak, że znając Microsoft, to znów podejmie pazerne decyzje. Aczkolwiek nie liczyłem na QB w steam, raczej sprawa się będzie tyczyc przyszłych gier.
  • Odpowiedz
@Colek: tez miałem nadzieję że kupię to na steam. Ale udało mi się to wypożyczyć z zatoki. Bardzo spoczko, jak jednak wyjdzie poza WS to rozwiąże zakup i ponowne przejście.
  • Odpowiedz
Dobrze, przynajmniej może kupię, bo gdyby twardo trzymali się tego swojego sklepiku, to bym prędzej spiracił.

@Lookazz: A co za różnica, czy kupisz na Steamie, czy w Windows Store? Aż taka przebitka cenowa?
  • Odpowiedz