#smarttv #androidbox #androidtv #android Poszukuje jakiegos przyzwoitego android boxa do TV. Mam starszego samsunga bez smarta a przydalo by mi sie czasami. Moje oczekiwania to szybka praca, przegladarka www i pilot qwerty. Ktos moze cos polecic? Aliexpress jak najbardziej wchodzi w gre.
@NewGuy mam ubox i828 dziala ok. Co prawda stary android 4.4.2 ale xbmc jest działa dzwiek 5.1 optycznie. Do tego mam klawiature z myszka razem. Filmy 720p i 1080 po lan dzialaja ok. Jest problem z wifi przy filmach.
@NewGuy: Ja kupiłem Mini M8S TV Box (na gearbest) w podobnym celu, a mianowicie w odświeżeniu starej plazmy. i jestem zadowolony. W zestawie jest pilot, bez klawiatury gwerty ale bez problemu idzie dokupić bo ma otg. Kodi działa bardzo dobrze, filmy odtwarza płynnie.
Poszukuje jakiegos przyzwoitego android boxa do TV. Mam starszego samsunga bez smarta a przydalo by mi sie czasami. Moje oczekiwania to szybka praca, przegladarka www i pilot qwerty. Ktos moze cos polecic? Aliexpress jak najbardziej wchodzi w gre.