Aktywne Wpisy
SmugglerFan +275
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jfrost +155
Czy jakiś wykopowy lingwista (ze specjalizacją #alkoholizm) mógłby pomóc w przetłumaczeniu tej wypowiedzi na język polski?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Tę malutką, z gazety, których cała masa jeździ teraz na samochodach. Widziałem, że Niemiec, który zatrzymał sie za mną, zrozumiał dlaczego to robię.
Mam prośbę do tych z Was, którzy decydują się przyczepiać te flagi do aut - dbajcie o nie. Nie pozwólcie, by upadła, nie machajcie ręką na tę stratę, by kolejni kierowcy przejeżdżali po niej. To jest flaga z bielą i czerwienią, nierzadko rownież z Orłem w Koronie.
Wspierajmy reprezentację, ale dbajmy o symbole Rzeczypospolitej.
#patriotyzm #flaga #reprezentacja #polska
@jesse__pinkman u mnie w miescie nie ma januszy co to wieszaja xD ale przyjezdza jakis LLU czy LRA i od razu flaga powiewa xD
@Cesarz_Polski: przecież napisałeś, że mają logo radia zet, więc nie dopowiadam.
@jesse__pinkman: weźmy też pod uwagę, że te tłumoki za nic mają protokół flagowy, który na pojazdach nakazuje umieszczanie flagi na przednim prawym błotniku.
Komentarz usunięty przez moderatora