Aktywne Wpisy

Ytarka +72
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +403
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

chce spakować wszystko co trzeba w 1 plik exe, naprawdę nie będzie problemem że ma on 30MB to nie jest problem
No to masz 2 wyjscia:
1. latwe - zainstalowanie tego na target komputerze - wtedy nie musisz linkowac statycznie
2. troche trudniejsze - linkowanie statycznie - zbudowanie bibliotek statycznie a potem zalinkowanie
Edit: nie jestem pewien ale prawdopodobnie bedziesz musial jeszcze zalinkowac te wszystkie depy co masz na dole w tabelce, przeczytaj to na czerwono nad dependencies.
@JoeBlade: Jeżeli próbujesz dodać statycznie SFML'a to akurat też się z tym męczyłem przedwczoraj. To wrzuć w linker->input->additional dependenices
sfml-main.lib