Aktywne Wpisy
Dzwoni do mnie żona do pracy z płaczem i pyta się czy ma już pakować walizki, bo syn lvl 1,5 rzucił w tv piłka. ofc synkowi wybaczę bo to tylko jeszcze małe dziecko, ale jaka kara dla żony za nie upilnowanie dzieciaka. Do domu zostało jeszcze 2 godziny co proponujecie ? Jaka karę wymierzyć ?
#dzieci #rozowepaski #rodzina #gownowpis #logikarozowychpaskow #malzenstwo #tv #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
#dzieci #rozowepaski #rodzina #gownowpis #logikarozowychpaskow #malzenstwo #tv #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
Lukaszo5 +28

![Rozpędzonym BMW wjechał w kobietę i dziecko na przejściu dla pieszych [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/9e3a5735b513736c19f54dad49597946d6f8352530055b1d7657302b9e576d1b,q70.jpg)
Zawsze wydawało mi się, że żeby zdrowo się odżywiać (co jest nieodzowną częścią ćwiczeń) trzeba wydawać kupę kasy. Nie tylko na odżywki, to to pół biedy. Ale wszędzie gdzie się obejrzałem to zdrowe jedzenie zawierało w sobie jakieś #!$%@? składniki kosztujące fortunę. A to mięso z zająca alpejskiego, a to jakieś nasiona z fasoli paragwajskiej zbierane w czasie pełni księżyca, a to
A mircy uświadomili mi że można jeść zdrowo i tanio. Dzięki miraski za budowanie zapału do ćwiczeń i zdrowego odżywiania ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#oswiadczenie #oswiadczeniez #mikrokoksy #wyznanie #dieta #mikrokoksy
@piesnababy: nie jest chude bo dodaję trochę mleka, taki trochę inny gzik.
@fenixon: zależy czy jesteś na masie czy na redu :P
No obiad polecam. Wątróbka drobiowa jest tania w #!$%@?, a przyrządzona z cebulką wchodzi jak złoto. Ostatnio szukam zamienników dla kurzych piersi, raz, że się nudzą, a dwa, że przycebulić można.
Serio, dzisiaj zauważyłem, że tak ładnie wyglądają i całkiem fajnie cenowo. W sumie miałem pisać też o tym. Fajne jest jeszcze mielone z szynki - 20g B, 5g T i 129 kcal/100g, bodaj 7 czy 8 zł
Masz jakiś przepis na te udka? Bo się zastanawiam czy jakiś gulasz zrobic, czy po prostu usmażyć i #!$%@? do sałatki