Aktywne Wpisy

MonazoPL +144
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
Larsberg +590
Nic mnie tak nie bawi jak ludzie wyprzedzający na złamanie karku w drodze do kołchozu o 5 nad ranem.
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
źródło: temp_file1898330045946326761
Pobierz

tak samo ze złodziejami, dlatego @Sartana już jest zablokowany u mnie, a @el-em zgłosił go na reddicie,
po co frustrację wyładowywać w taki głupi sposób, może ktoś za takie obraźliwe rzeczy dostanie bana i na przyszłość pomyśli trochę co wypisuje o innych...
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_K3htNaL5yw00639Aizmr1pUQPQgIWOOn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
W sytuacji gdyby obrażali cię bez żadnych dowodów może i tak, ale sam się do tego przyznałeś w bezczelnych komentarzach i domniemania niewinności w tym przypadku nie było, więc nie wiem czemu dziwisz się, że ludzie traktowali cię jak zwykłego złodzieja.