Aktywne Wpisy

vieniasn +11
jakie macie hobby lub zainteresowania (picie piwa się nie liczy)

FormalinK +5
Patrząc na kierunek, W którym idzie tag, to z jakiejś rzeczowej analizy czy po prostu wytykania błędów
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź

źródło: comment_9NVnksiZWs8vtSuXJvZrDg41IZ1nWmQU.jpg
PobierzJakbym miał mpak, to bym tak zrobił :D
@damian_co_dalej: Nie ma co narzekać. Ale w tych silnikach lubię najbardziej to, że są bardzo elastyczne i podoba mi się ich kultura pracy. Miło go posłuchać nawet jak się toczysz 70 na 5 biegu. Można uznać, że jest szybsze od większości totalnie przeźroczystych dupowozów.
Co
Generalnie bez mpaku(mam tylko M na listwie, nie wiem dlaczego, ale to raczej musiało tak wyjechać z fabryki) wygląda turbo niepozornie, co sobie na ten moment chwalę :D Ale nie mam tego samochodu nawet tydzień, więc może mi się odmienić :p
źródło: comment_WxaSFZUvWD9fRDVTz2M36KCWWEdlhPVC.jpg
Pobierzźródło: comment_2UoZsj0wlsLrEUv7uti1nnmcaNLvQCkW.jpg
Pobierz