Aktywne Wpisy

ekscytacje +38
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
melonixmix +4
Ktokolwiek powiadomił policję, nie wiem czy ci dziękować. Wygląda na to, że znowu do psychiatryka trafię... Ciekawe czy istnieje lek na moje s----------e
#samobojstwo
#samobojstwo

watek Sama "tylko wyjątkowy mężczyzna pokocha samotna matke i przyjmie dar w postaci miłości jej dziecka" xd
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Właśnie czytam na necie, że w książce jest to rzeczywiście potomek króla za murem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie serial jest 10/10 a odstępstwa od książki mi nie przeszkadzają, a wręcz przeciwnie
serial oczywiście broni się jako osobny twór, ale ja go oglądam raczej dla gry czy efektów, fabułę rejestruje drugorzędnie
To ciężka do ekranizacji saga, ja sam jak oglądałem serial to nie rozumiałem wielu wątków, musiałem zacząć pogłębiać swoją wiedzę czytając na ten temat,
... ale zaczną, zobaczysz ( ͡° ͜ʖ ͡°)