Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pufa13: nie o to mi chodziło, miałem na myśli, że ktoś wpadł na pomysł usystematyzowania pomocy studenckiej z korzyścią dla wszystkich stron :) Ty ucząc dzielisz się wiedzą i zarabiasz, osoba ucząca się zyskuje wiedzę nic za to nie płacąc, a uczelnia zyskuje niewielkim kosztem dwie dobrze wykształcone osoby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pufa13: ale z ciebie frajer. za "czteropak" to można komuś pomóc czy zrobić coś, ale komuś znajomemu. a ty dla jakiejś nieznajomej laski poświęciłeś tyle roboty za 4 piwa i czipsy? tej panience też się dziwię, kupiłbym ci browara i nara xD
  • Odpowiedz
@pufa13: przetłumacz jej coś jeszcze ale tym razem tak, żeby nie zdała. Między zdania też wklep niedwuznaczną propozycję dla profesora. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@klopez @drazekorsarz @Kapitalis @Flypho Na magisterce jestem, więc w sumie jeszcze nie skończyłem, ale licencjat jest :p Nie oszukujmy sie, gdybym zarządał od niej grubsze hajsy to po prostu poszlaby do kogos innego. Fakt, ze oszczedzilbym sobie czasu i nerwow, ale tak jak napisał @Cinzano po prostu lubie tlumaczenia i z tym chce wiazac swoja przyszlosc. Taka praktyka zawsze spoko.
  • Odpowiedz
@pufa13 może wyślij jej screen maila, który wyslesz do jej wykładowcy? przykro, że kolejna osoba, która robi coś dla kogoś niskim kosztem zostaje wykorzystana :<
  • Odpowiedz
  • 1
@pufa13: taki niestety mamy klimat - poświęcasz swój czas bo chcesz zrobić coś fajnego, nie traktujesz tego jako źródło mamony, a i tak większość ludzi ma cie za frajera. Przykre to.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@Matei123
@alicemeow
@thekes
@Cinzano
Spotkałem się z nią w bibliotece i dała mi te dwie dychy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zaczęła przepraszac i sie tlumaczyc, ale w oczy spojrzeć już nie potrafila xd Powiedzialem tylko zeby w przyszlosci takich cyrków nie odstawiała, pożegnałem się i wyszedłem :p
  • Odpowiedz