Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fstab: @psposki: Sam nie byłem pewien, czy dobrze przetłumaczę, bo nie jestem fachowcem w dziedzinie ochrony środowiska, a z wykształcenia jestem filologiem, ale rosyjskim. Nie zaufałbym sam sobie, więc cena nie była wygórowana. No ale fakt - zaliczkę mogłem wziąć.... (,)
  • Odpowiedz
@4554: Totalnie nie w moim typie, mimo że starsza ode mnie ( ) Po prostu zawsze jak komuś w ten sposób pomagałem, to z zapłatą nie było problemu. Mimo wszystko, jakaś tam reszta wiary w ludzi jeszcze we mnie była... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Analdestroyer6969: Pewnie dorodne, bo pisali, że liście lipy mają dużo magnezu i jakiś innych pierwiastków, przez co gdy opadną tworzą dobre podłoże dla grzybów ( ͡ ͜ʖ ͡) Pisali tam głównie o warunkach rozwoju lipy drobnolistnej w środowisku mieszanym z sosną zwyczajną. XD Podobno radzą sobie znakomicie, pomimo, że to warunki bardzo im niesprzyjające, a mimo to leśniczy rzadko tę mieszaninę stosują. ( ͡°
  • Odpowiedz
@WOTANAZ: dlaczego niby jest frajerem? Bo zaufał obcej lasce że go nie oszuka jak jej pomoże? Jedyną osobą którą można nazwać frajerem w tej sytuacji jest ta dziewczyna.
  • Odpowiedz