Wpis z mikrobloga

Mireczki pomóżcie, chcę ojcu kupić smartfona z chin, Redmi 3 albo Redmi Note. Skąd byście polecili go kupić tak żeby było tanio i bezpiecznie? Nie chciałbym zakładać jakiś kont walutowych itp tylko po to żeby kupić 1 item z chin. Słyszałem dobre opinie o goldway z aliexpress i ibuygou. Lepiej prosto z chin paczkę zamówić czy z EU? Jak to jest.

#xiaomi #aliexpress #ibuygou
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kapuczinho: Te lumie trochę blado wychodzą przy redmi3. Ojciec kiedyś się napalił na tego windowsa na telefonach, ale chyba coś microsoftowi z tym nie idzie. Jak to jest z tym WP, rozwija się czy raczej zwijają temat?
  • Odpowiedz
@licho_nie_spi: nie sluchaj tych glupkow od ibuygo. w cenie jak oni kupuja jest w morelach i masz wtedy 2 lata pewnej gwarancji, a nie slowo jakiegos chinskiego sklepu, ktory respektuje gwarancje jak ma humor. albo od goldwaya za 129$ albo morele za 700zl
  • Odpowiedz
@licho_nie_spi U nas ubezpieczenie od Vatu działa tak, że jak Ci agencja celna DHL naliczy opłaty, to płacisz je kurierowi, dostajesz pisemko, i to pisemko do nas wysyłasz, a my zwracamy wartość tej opłaty :)
Kupony najlepsze zawsze w naszym tagu #ibuygoukupony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Swoją drogą to jak to jest z instalowaniem polskiego softu na redmi 3, mocno ciężko jest? Trzeba jakiś konkretny model kupić aby to poszło czy ten 125$ z goldway będzie ok?
  • Odpowiedz
@Hub99ert: Pro jest dużo lepszy? Widziałem że 1gb więcej ramu i chyba 16gb więcej pamięci i ma dodatkowo odblokowywanie po odcisku palca, nie wiem czy warto 120zł więcej za to dać. Jak myślisz mireczku?
  • Odpowiedz
@licho_nie_spi: 1GB RAMu dla Androida to opłacalny biznes, zawsze to dla kogoś, kto raczej długo będzie trzymał telefon więcej czasu, zanim Andek bedzie ścinać. Ja mojemu tacie kupowałem tez R3Pro i jest bardzo zadowolony z odblokowywania telefonu odciskiem, także moim zdaniem warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz