Wpis z mikrobloga

Mireczki z tagu #autowizja! Naprawdę was jest aż 201 osób? szok! Dziękuję, szanuje.

Z tej okazji mam dla Was konkurs. Dzisiaj odbieram między innymi Audi S6 sedan oraz Audi RS6 Performance i mam pytanie.

Jaki czas osiągnie samochód Audi S6 sedan 100-200 km/h. Czas podajemy w sekundach, z jedna cyfrą po przecinku. Jeśli kilka osób poda taki sam wynik, wygra ten kto pierwszy wpisał.

Do wygrania będzie pendrive USB 8 GB sygnowany Audi. mały, zgrabny idealny do kluczy od domu czy coś. Pendrive używany raz: w celu zgrania materiałów prasowych. Wyniki konkursu już jutro!

Specjalnie nie ma tagu rozdajo żeby sępy się nie zleciały! Dodatkowo nie plusujcie tego wpisu bo jeszcze wleci w gorące czy tam coś i zobaczą osoby spoza tagu... chociaż pewnie dużo komentarzy też gdzieś tam ten wpis wrzuci. Poza tym i tak nie sprawdzę czy ktoś naprawdę obserwuje tag (lub mnie) czy nie.... No cóż zaufam Mirkom i już :) Chciałem zrobić mikrorandom z osób obserwujących ale sie nie da tego wyeksportować...

Jeśli ktoś by chciał polubić nasz profil na facebooku to śmiało:

https://www.facebook.com/autowizja

jak nie, to nie będę płakać! Lajki się nie muszą zgadzać, ważne że sprawia mi to przyjemność a ktoś chce to czytać :)

Poniżej przesyłam listę aut Audi które można było wybrać na jazdy. Ja wybrałem S6 Sedan, RS6, i Q7 (akurat Q7 nie jeżdziłem jakoś nigdy i musiałem się przekonać jak to jest, zwłaszcza że miałem jeszcze XC90 w redakcji wiec dobre porównanie mam). Dobrze wybrałem?
pussyrider - Mireczki z tagu #autowizja! Naprawdę was jest aż 201 osób? szok! Dziękuj...

źródło: comment_RQxv1fF4zOJq1oLkwnH5FqvRZgcR0sOt.jpg

Pobierz
  • 36