Wpis z mikrobloga

@brakujacychromoson: Usuń, zablokuj i żyj normalnie. Stara metoda i działa. Znasz ten kawał o byłej, że roztyła się i zbrzydła? To się stało z moją - widziała mnie po dwóch latach, jej mina bezcenna XD Z resztą moja też jak zobaczyłem beczkę... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Redesekrator: a zrywanie przez telefon (dobrze że nie sms) znienacka i bez żadnych ostrzeżeń to savoir-vivre ? zresztą i tak przestała się całkowicie ze mną kontaktować więc nie widzę sensu posiadanie w znajomych która mnie olała
  • Odpowiedz
Ej Mirki, usunęliście swoje byłe z znajomych na fejsie ?

@brakujacychromoson: to była najlepsza rzecz jaką zrobiłem na fejsie, już jej nie widzę i nic sobie nie przypominam a czas zobojętnia nas na to o czym nie myślimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
postaram się pokazywać z jak najlepszej strony, tak żeby zaczęła żałować ( ͡º ͜ʖ͡º)

@brakujacychromoson: Chłopie…po co ci to? Chcesz dobrze wyglądać, robić fajne rzeczy żeby wzbudzić w---w swojej ex czy żeby samemu być szczęśliwym? Dobrze ktoś ci poradził, wyjeb, zablokuj, wtedy nie będziesz sam jej podglądać na fb i po prostu ułóż sobie życie. Polecam bo sam tak zrobiłem :)
  • Odpowiedz