Aktywne Wpisy
grzypAtomowy +95
w tym kraju nie ma parti dla człowieka z moimi poglądami. Z jednej strony jestem dosyć lewicowy obyczajowo, ale prawicowy gospodarczo z pewnymi wyjątkami
Z jednej strony nie obchodzi mnie kto z kim się rucha i w jakiej konfiguracji, jesli pięć kobiet i ośmiu mężczyzn chcą zawrzeć umowę cywilną o nazwie małzeństwo to mi to ryba. Jak sie kochaja #!$%@? z nimi.
Abrocja - jak ktoś chce droga wolna
Eutanazja- wyjście z
Z jednej strony nie obchodzi mnie kto z kim się rucha i w jakiej konfiguracji, jesli pięć kobiet i ośmiu mężczyzn chcą zawrzeć umowę cywilną o nazwie małzeństwo to mi to ryba. Jak sie kochaja #!$%@? z nimi.
Abrocja - jak ktoś chce droga wolna
Eutanazja- wyjście z

Trixie +114

#boldupy #muzyka #beyonce #oswiadczenie #cebula
@kaszkai: bycie jak połowa ludzkości (ta druga, co nie słucha) chyba też nie ma zbyt wiele wspólnego z oryginalnością
@r5678: Racja, ale żeby nie słyszeć o Dylanie to trzeba być albo totalnym ignorantem, albo pustelnikiem odciętym od wszelkiego rodzaju cywilizacji. Ja na przykład nie słucham rapu, a nawet nim gardzę, ale wiem, kto to Popek, Peja czy Tede. Podobnie jak nie jestem wielkim fanem literatury fantastycznej, ale wiem, że Tolkien to ten od Władcy Pierścieni,
@szancik: jest to słynny gitarzysta znany z przeboju "gooby pls"
A to ja przepraszam wydaje i promuje płytę za kilkaset mln $ i ma Ci dać za darmo bo ty chcesz posłuchać?
Że jest bogatsza, czy że to praca niematerialna czy z innego debilnego pomysłu?
Ty będąc np programistą byłbyś zadowolony gdyby każdy kopiował Twoją pracę ze free podczas gdy uczyłeś się całe życie, potem kupiłeś sprzęt, zapłaciłeś jakiejś firmie grubą kasę za promocję i seba by psioczył na wykopie
@r5678: Cie kawa pi sownia.
#grammarnazi
@kaszkai: #hipsteralert - rozumiem kogoś odciągać od Gangu Albanii czy Figo Faggot, ale Beyonce od lat jest świetna :/
@PSYCHEDELIC: Bo należy się za darmo. Dopiero jak przesłucham coś i mi się spodoba to postaram się dofinansować zespół, aby robił dalej to co robi.
@boguchstein: jego wersji nie slyszałem, ale Guns N' Roses już tak
@calezycieglupi: serio? xD
@kaszkai: A w zasadzie dlaczego nie miałby być jak połowa ludzkości? Na wykopie to same płatki śniegu. XD