Aktywne Wpisy
Lewusx +63
Siemanko.
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
apfi +4
Czy gotowanie ma sens w rachunku ekonomicznym? Przykładowe spaghetti: puszka 800g kosztuje 1,69 euro, a ten proszek i makaron 500g = 1,88€. Kupuję zazwyczaj gotowe puszki w dyskontach i patrząc na ceny nie wydaje mi się, że oszczędzałbym gotując samemu.
#jedzenie #gotujzwykopem #pieniadze #niebieskiepaski #rozowepaski #pieniadze #pytanie #przemyslenia
#jedzenie #gotujzwykopem #pieniadze #niebieskiepaski #rozowepaski #pieniadze #pytanie #przemyslenia
aaaaa
- Tak, gotowanie pozwala oszczędzić 45.5% (205)
- Gotuję głownie dla smaku, bo te gotowe są takie se 44.3% (200)
- Gotowanie to bezsens #teamgotowepuszki 10.2% (46)
#studbaza
Ja studiowałem MiBM na PW (MEiL) przez rok, po czym się przeniosłem na energetykę (można się przenosić po 1. roku bez strat, choć kierunek przenoszenia się jest najczęściej odwrotny), bo stwierdziłem że to jednak nie dla mnie.
Komentarz usunięty przez autora
2. Nie mając informatyki w liceum i nie znając nawet podstaw programowania bede mial duze problemy z tym przedmiotem?
3. Duzo osob odpadlo po pierwszym roku?