Aktywne Wpisy
skeeto666 +29

fervi +450
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz

źródło: comment_dCzaylM3vWyHrZhQmcVIeSCxTPj4z6MY.jpg
PobierzDlatego właśnie tłumaczę ludziom, że ta planeta jest już od dawna przeludniona, a będzie tylko gorzej i żadne starania UE tu nie pomogą, bo zachciało się nieść cywilizację do Afryki i wspomagać rozwój Indii, Brazylii, Chin poprzez nieobciążanie ich żadnymi normami ochrony środowiska.
źródło: comment_O3cQgBA44AWGyEaPWntmWDjMN4GBUh4X.jpg
Pobierzczy ja wiem, nie powiedziałbym że jest przeludniona, jeszcze sporo ludzi się zmieści
jeśli Chiny czy Indie nie chcą dać się obciążyć to ich nie da
I nie chodzi o to, że się zmieści, tylko o ogólny poziom życia i komfortu w warunkach zaniku i dalszego zanieczyszczenia środowiska naturalnego.
Komentarz usunięty przez autora