Aktywne Wpisy
Sh3rI0ck +2
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
grzypAtomowy +394
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek
Kto miał lub ma i co polecacie ze zmieniarek CD/MP3 podłączanych pod aux/cd do oryginalengo radia?
Dension, Xcarlink, Nvox, czy Yatour?
Planuje wrzucić coś takiego wygodnie do schowka z załadowaną kartą SD i okazjonalnie sparować z telefonem przez BT A2DP. Pomóżcie mirki coś wybrać.
Edit: Jeśli masz w radio samochodowym wejście aux to kup na allegro kabel aux-jack za ~12cebulionów. Wygodniejsze w obsłudze i prostsze w instalacji
Dokładnie, zbyt dużo #!$%@?. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No to jednego kandydata mamy z głowy. Dzięki za podzielenie się wiedzą. Teraz głownie zastanawiam się nad Nvox lub Dension bo oba maja wbudowane BT co też zawsze byłoby sporą wygodą o ile sam dzwięk miałby przyzwoitą jakość. Xcarlink też obłuży BT ale z dodatkowym modułem co już średnio mi się podoba. Jednak najbardziej zalezy mi na jakości i wygodnym korzystaniu z karty SD, ewentualnie pendrive.
@maal: Mam aux, ale jeden kabelek już przerabiałem i nie działał. Znalazłem, że rozwiązaniem (którego ostatecznie nie sprawdziłem) była zmiana pinów, ale ponoć sam dzwięk był zbyt mocno wyciszony.
Generalnie ze względu na wygodę wolałbym właśnie wrzucic kartę czy pena i mieć spokój z kolejnymi kablami do ipoda, czy telefonu. Za dużo tego się robi, stąd
Tylko to już nie ta półka cenowa, jeszcze nie mam takiego parcia i przekonania. Inne, nieoryginalne standardowych rozmiarów musiałoby wskoczyć z przejściówką/ramką a to psuje estetyke całego panelu.
@Eco999: No, znam ten ból. Pozostaje Ci szukać dalej. BTW Nvox też mozesz już odrzucić to jest klon yatoura.
Niestety wiadomo - z kiery next/prev nie ma, ale przynajmniej wszystko działa jak należy z telefonu.
@Emporio: @Eco999: To prawda, jakość Yatoura nie powala, ale u mnie także pamięta moment, w którym zatrzymało się odtwarzanie i po odpaleniu radia zaczyna od tego miejsca. Nie miałem też takiej sytuacji, aby nie chciał się uruchomić.