Wpis z mikrobloga

Co robić, co robić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gram od jakiś 2 - 3 tygodni, trochę kart już nakulałem i teraz się waham na co wydać 700 golda?

a) pakiety podstawowe
b) nowe pakiety
c) kupić pierwszy poziom ligi odkrywców dla Reno

#hearthstone
  • 18
No na Reno nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia, aczkolwiek widziałem, że często grana karta ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale chyba wybiorę jednak te pakiety podstawowe
@MainstreamowyHipster: bo #!$%@? jak potluczony. Kazanie poczatkujacemu graczowi grać areny jest po prostu chamskie i nastawione na zabranie OPowi radosci z gry.

Areny

No super porada bulwo.
A jak sie nasz przyjaciel @antonio20 wziął na serio mój komentarz i sie przestraszył, albo popłakał to ktoś tu ma problem. Ogólnie nie polecam białorycerzyć w internecie w niegroźnej dyskusji.
Granie aren dla samej nauki jest dobrym pomyslem.

@ZagLos: Ogólnie to płacimy za arenę 150 golda, z czego nawet za najgorszą arenę(0-3) dostajemy paczkę(100golda)+nagrodę, którą jest 25-40 golda/pyłu albo common karta(5 pyłu), czyli jeśli nie dostaniemy karty to jesteśmy najwyżej 25 golda na minus, z możliwością wyjścia na zero(przy 3 winach) i profitu wyżej. Ponadto nauka gry, nauka samych aren przy wyciąganiu wniosku ze swoich gier jest przydatna i zaprocentuje w
@Wolfik1024: Czego ty się naćpałeś xD Areny to jest najlepszy sposób na naukę gry, i jedyny który tak naprawdę uczy mechaniki, a nie tylko kontrowania netdecka netdeckiem, a od 3 winów zarabiasz na nich pieniądze. Marnowanie golda na pakiety to najgorsze co można zrobić.
kupić pierwszy poziom ligi odkrywców dla Reno

@Filemon89: Jak nie masz kart to nie użyjesz dobrze Reno. Ja gram jakieś 9 miesięcy, a jak widzę ile legendarek i epików trzeba do dobrej talii z Reno to się załamuję. Samo LOE warto za to kupić dla pozostałych kart - są dość mocne dla początkującego.

Poza tym powinieneś mieć CThuna - wydaje mi się, że można tanio złożyć talie z tą właśnie kartą.