Aktywne Wpisy
Menel94 +50
Do tych co piszą komentarze typu: "ale trzeba być frajerem by zapłacić za dostęp do gali itp.". Jeżeli dla was wydanie raz na jakiś czas 40 zł na rozrywkę to jakiś wielki problem, to może zastanówcie się nad swoim życiem i pomyślcie co zrobić by zarobić trochę godniej. Zrozumcie że dla większości ludzi to są jakieś śmieszne, nic nie znaczące pieniądze, bilet do teatru potrafi teraz kosztować lekko ponad 100 zł.
#
#
#ukraina #wojna #takaprawda #pytanie #przegryw #incel #pieklomezczyzn #wojna #polityka #rosja #wojsko
Czego ma bronić młody mężczyzna, który nie ma nic w tym kraju? O majątku to nawet nie mówię, ale nie ma choćby żadnego partnera/partnerki ani wizji na życie lepsze niż schemat praca>dom>praca>dom.
Poważnie pytam. Jak chcecie zachęcić setki tysięcy "przegrywów" do bycia bitnymi, pełnymi testosteronu obrońcami waszych wilii? Zastanówcie się przez chwilę nad tym problemem.
System chciał zrobić z młodych mężczyzn
Czego ma bronić młody mężczyzna, który nie ma nic w tym kraju? O majątku to nawet nie mówię, ale nie ma choćby żadnego partnera/partnerki ani wizji na życie lepsze niż schemat praca>dom>praca>dom.
Poważnie pytam. Jak chcecie zachęcić setki tysięcy "przegrywów" do bycia bitnymi, pełnymi testosteronu obrońcami waszych wilii? Zastanówcie się przez chwilę nad tym problemem.
System chciał zrobić z młodych mężczyzn
Gram od jakiś 2 - 3 tygodni, trochę kart już nakulałem i teraz się waham na co wydać 700 golda?
a) pakiety podstawowe
b) nowe pakiety
c) kupić pierwszy poziom ligi odkrywców dla Reno
#hearthstone
No super porada bulwo.
A jak sie nasz przyjaciel @antonio20 wziął na serio mój komentarz i sie przestraszył, albo popłakał to ktoś tu ma problem. Ogólnie nie polecam białorycerzyć w internecie w niegroźnej dyskusji.
@ZagLos: Ogólnie to płacimy za arenę 150 golda, z czego nawet za najgorszą arenę(0-3) dostajemy paczkę(100golda)+nagrodę, którą jest 25-40 golda/pyłu albo common karta(5 pyłu), czyli jeśli nie dostaniemy karty to jesteśmy najwyżej 25 golda na minus, z możliwością wyjścia na zero(przy 3 winach) i profitu wyżej. Ponadto nauka gry, nauka samych aren przy wyciąganiu wniosku ze swoich gier jest przydatna i zaprocentuje w
Komentarz usunięty przez moderatora
@Filemon89: Jak nie masz kart to nie użyjesz dobrze Reno. Ja gram jakieś 9 miesięcy, a jak widzę ile legendarek i epików trzeba do dobrej talii z Reno to się załamuję. Samo LOE warto za to kupić dla pozostałych kart - są dość mocne dla początkującego.
Poza tym powinieneś mieć CThuna - wydaje mi się, że można tanio złożyć talie z tą właśnie kartą.