Aktywne Wpisy

natuuris +108

reventon +69
#niepopularnaopinia
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu

Moja druga seta w życiu :P Trasę rozpisał mi @masash, bardzo fajna ale akurat rozpoczęłam ją w przeciwnym kierunku czyli w kierunku Stare Babice i nie wiem czy to na lepsze mi wyszło, bo od Kiścinnic przez Truskawka dokuczał wiatr i tak do końca trasy. Średnia wyszła masakryczna, taka sama jak zrobiłam w górach xD Nie wiem czy forma spadła czy mi się nie chce. Ehhh...
Jadąc ciągle sobie mówiłam "jak Kejcia daje radę to Kur!!@ i ja dam " xD
Muzyczka
https://www.youtube.com/watch?v=FZyDiuzpHCg
#100km [nr.2] #wykoptribanclub #rowerowawarszawa #szosowawarszawa #szosa
#rowerowyrownik
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
!Zamiast dystansów można w pole 'Dystans' wkleić link do treningu Endomondo - zostaną dodane dodatkowe statystyki
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym po rowerze czuję się po prostu lepiej. :) Takie moje
@cm123: Pogratulować. Oby było więcej.