@ZmutowanaFrytkownica: Nie ma to jak rzucać się o to że pre orderowcy coś dostaną xD zapewne jak w trzech poprzednich częściach, jeden dodatek do multi
Nie ma to jak rzucać się o to że pre orderowcy coś dostaną xD
@Areooo51: bardziej chodzi mi o to, że rzucą takim hasłem, naród się rzuci na grę i znów dostaniemy tytuł niedziałający dobrze rok po premierze ( ͡°ʖ̯͡°)
@ZmutowanaFrytkownica: @Areooo51: Robią tak, gdyż inwestorzy opłacający produkcję gry (garniaki nie mające nawet pojęcia o co chodzi w tym temacie, byle dolce się zgadzały) w ten sposób mają najlepszą weryfikację czy produkt się przyjmie. Jeśli preorder leci chętnie to oni są w stanie więcej kasy wyłożyć na produkcje i są pewni swojego zarobku.
Czy ktoś wie jak to jest możliwe? Makaron przechodzi przez parówki, jak? Czy da się to zrobić domowymi metodami? Chodzi mi to po głowie od 8 lat. #kiciochpyta #zagadka #tajemnice #pomocy
źródło: comment_Mk2rqA7yurnU60E5OAJk2sXGUfDGH6ph.jpg
Pobierz@Areooo51: bardziej chodzi mi o to, że rzucą takim hasłem, naród się rzuci na grę i znów dostaniemy tytuł niedziałający dobrze rok po premierze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Robią tak, gdyż inwestorzy opłacający produkcję gry (garniaki nie mające nawet pojęcia o co chodzi w tym temacie, byle dolce się zgadzały) w ten sposób mają najlepszą weryfikację czy produkt się przyjmie. Jeśli preorder leci chętnie to oni są w stanie więcej kasy wyłożyć na produkcje i są pewni swojego zarobku.