Zatrudnię na terenie Poznania osobę, która wykona dla mnie aplikację typu social media. Praca przy rynku jezyckim, 5tys na start, 5 dni w tygodniu od 9-17. Wymagania: Musisz umiec to zrobic od poczatku do konca. Nie patrze na wyksztalcenie lub historię zatrudnienia, bo czasem najwieksze talenty nie wyszly nawet z piwnicy ( ͡°͜ʖ͡°)
@M4ks: nie wymagam wyzszego wyksztalcenia i grubej cv, wiec ja naprawde jestem niepowazny :) co ja sobie myslalem, by dac szanse komus kto ma pasje a nie ma szans na zatrudnienie legalne za ten hajs ( ͡°ʖ̯͡°)
@M4ks: haha, w sumie masz 4K w nicku, wiec ja jestem zbyt malej rozdzielczosci czlowieczkiem, by podjac dyskusje :( spoko, bede przecietnym polaczkiem, ktory chce wszystkich w-----ć dookoła, a jak zarobie to napewno zlodziej :P
co ja sobie myslalem, by dac szanse komus kto ma pasje a nie ma szans na zatrudnienie legalne za ten hajs ( ͡°ʖ̯͡°)
@sfro: Masz pecha, bo jeśli ktoś potrafi zrobić to czego oczekujesz to nie będzie miał problemu ze znalezieniem normalnej pracy za wyższą stawkę. I to bez wykształcenia.
Zatrudnię na terenie Poznania osobę, która wykona dla mnie aplikację typu social media.
Praca przy rynku jezyckim, 5tys na start, 5 dni w tygodniu od 9-17.
Wymagania:
Musisz umiec to zrobic od poczatku do konca. Nie patrze na wyksztalcenie lub historię zatrudnienia, bo czasem najwieksze talenty nie wyszly nawet z piwnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
co ja sobie myslalem, by dac szanse komus kto ma pasje a nie ma szans na zatrudnienie legalne za ten hajs ( ͡° ʖ̯ ͡°)
spoko, bede przecietnym polaczkiem, ktory chce wszystkich w-----ć dookoła, a jak zarobie to napewno zlodziej :P
Komentarz usunięty przez autora
@sfro: Wymagasz umiejętności, a to jest najbardziej w cenie wiesz ;)
@sfro: Wiesz ze jest rok 2016, a anie 1996?
@sfro: Masz pecha, bo jeśli ktoś potrafi zrobić to czego oczekujesz to nie będzie miał problemu ze znalezieniem normalnej pracy za wyższą stawkę. I to bez wykształcenia.
Nie mówię tego złośliwie.
Komentarz usunięty przez autora