Wpis z mikrobloga

#praca #damprace #pracait #programowanie #programista15k #aplikacje #android #androiddev

Zatrudnię na terenie Poznania osobę, która wykona dla mnie aplikację typu social media.
Praca przy rynku jezyckim, 5tys na start, 5 dni w tygodniu od 9-17.
Wymagania:
Musisz umiec to zrobic od poczatku do konca. Nie patrze na wyksztalcenie lub historię zatrudnienia, bo czasem najwieksze talenty nie wyszly nawet z piwnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sfro: poważny biznesmen widze ( ͡° ͜ʖ ͡°) pomyliłem sie, spokojnie znajdziesz za te pieniądze 3 równych sobie specjalistów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@M4ks: nie wymagam wyzszego wyksztalcenia i grubej cv, wiec ja naprawde jestem niepowazny :)
co ja sobie myslalem, by dac szanse komus kto ma pasje a nie ma szans na zatrudnienie legalne za ten hajs ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@sfro: brzmisz jak Janusz biznesu który robi wszystkim dookoła łaskę ze kogos zatrudni, i oczekuje całowania po rękach.
  • Odpowiedz
@M4ks: kazdy kto chce komus pomoc w sumie dla kogos moze byc januszem czegos, przecież to jest Polska.... co ja sobie myślałem :D
  • Odpowiedz
@sfro: a nie myślałem, ze lepiej brzmi "zbawiać" zamist pomagac? Myślec o sobie jako o zbawicielu a nie biznesmanie?
  • Odpowiedz
@M4ks: haha, w sumie masz 4K w nicku, wiec ja jestem zbyt malej rozdzielczosci czlowieczkiem, by podjac dyskusje :(
spoko, bede przecietnym polaczkiem, ktory chce wszystkich w-----ć dookoła, a jak zarobie to napewno zlodziej :P
  • Odpowiedz
@sfro: dodatkowo jestem przeciw islamowi, ale mam p--------e :( korwin rulez, kukiz tez, ale w sumie bardziej korwin! lennyface korwinface bulface
  • Odpowiedz
bo czasem najwieksze talenty nie wyszly nawet z piwnicy

nie ma szans na zatrudnienie legalne za ten hajs

@sfro: Wiesz ze jest rok 2016, a anie 1996?
  • Odpowiedz
co ja sobie myslalem, by dac szanse komus kto ma pasje a nie ma szans na zatrudnienie legalne za ten hajs ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@sfro: Masz pecha, bo jeśli ktoś potrafi zrobić to czego oczekujesz to nie będzie miał problemu ze znalezieniem normalnej pracy za wyższą stawkę. I to bez wykształcenia.

Nie mówię tego złośliwie.
  • Odpowiedz